Inspire 2018: Her er nyhederne

I næste uge afholdes den årlige partnerkonference, Microsoft Inspire 2018, i Las Vegas, USA, og allerede nu er sløret løftet for en række nyheder bl.a. nye features i Microsoft 365 og Azure.

Sammen med partnere fra mere end 136 lande sætter Microsoft i næste uge, den 15.-19. juli, fokus på den digitale transformation, der allerede er i gang hos virksomheder og organisationer verden over. Det sker på den årlige konference, Microsoft Inspire 2018, hvor kodeordene i år er innovation og differentiering.

Fire veje til at arbejde (sammen) smartere i Microsoft 365
På sidste års partnerkonference blev Microsoft 365 lanceret. Bag navnet gemmer sig en vifte af løsninger, hvis formål er at hjælpe virksomheder med at drive digital transformation, bygge innovative cloudløsninger og forbedre den digitale sikkerhed. I år lanceres fire nye funktioner i Microsoft 365, som hjælper med at skabe nye forbindelser mellem medarbejdere og grobund for bedre og mere effektivt samarbejde på arbejdspladsen. Bliv klogere på dem herunder.

1: Gratis adgang til Microsoft Teams
Microsoft Teams agerer i dag virtuelt mødested for flere end 200.000 virksomheder i 181 markeder. Nu er Teams tilgængelig i en gratis version på 40 forskellige sprog. Det inkluderer ubegrænset chat og søgning, indbygget lyd- og videoopkald og real-time indhold med Office Online, inklusive built-in Word, Excel, Power Point og OneNote.  Gratis-versionen af Teams er målrettet små- og mellemstore virksomheder og kan bruges af virksomheder med op til 300 medarbejdere.

2: Skab events live og on-demand
Som noget nyt kan alle medarbejdere via Microsoft 365 oprette og afvikle events med high-definition (HD) video. Det kan enten være live eller on-demand, hvis man ønsker at se eller gense begivenheden på et senere tidspunkt. Ved hjælp af ansigtsgenkendelse kan man også finde specifikke talere eller søge efter særlige indslag i programmet via ’transcript search’.

3: Få hjælp til at bruge tiden smartere
Den nye løsning Workplace Analytics identificerer – ved hjælp af data fra Office 365 – mønstre i den måde, vi hver især arbejder- og samarbejder på. Baseret på data såsom e-mails og mødeaktivitet kan Workplace Analytics gøre os opmærksom på vaner eller mønstre, som hæmmer effektiviteten. Det kan fx være, hvis frekvensen af møder om de samme ting er høj, eller hvis den sammenhængende tid til fokuseret arbejde er begrænset

I forlængelse af Workplace Analytics introducerer Microsoft som noget helt nyt også ’nudging’ som en feature i Outlook. Du vil opleve fire typer ’nudging’ i Outlook:

  • Fokuseret arbejdstid: MyAnalytics minder dig om at reservere tid til at arbejde uforstyrret, før du accepterer nye mødeindkalder.
  • Effektive møder: Med udgangspunkt i din mødeaktivitet gør MyAnalytics dig opmærksom på mulighederne for fx at slå møder sammen eller begrænse antallet af mødedeltagere.
  • Færre forstyrrelser efter arbejde: MyAnalytics hjælper dig med at forstyrre kolleger mindst muligt uden for arbejdstid.
  • Færre ulæste emails: Ved hjælp af kunstig intelligens gør MyAnalytics dig opmærksom på opgaver, du har lovet kolleger at færdiggøre, før du påtager dig nye. MyAnalytics minder dig også om ulæste e-mails fra vigtige kontaktpersoner.

4: Gør din brainstorm digital
I december blev et preview af Microsoft Whiteboard-app lanceret, og nu er app’en tilgængelig for alle i Windows 10 og snart også iOS. Microsoft Whiteboard er et digitalt kanvas, hvor du kan tegne, skrive og tilføje tekst og billeder. Flere medarbejdere kan arbejde på det samme kanvas fra hver sin enhed på samme tid. På den måde gør Microsoft Whiteboard det let at dele og udvikle idéer – i mødelokalet og på farten.

Nye muligheder i Azure
Der lanceres også en række nye muligheder via Azure. I tredje kvartal steg omsætningen på Azure – drevet af Microsofts partnernetværk – med 93 pct. Derfor lancerer Microsoft nu et Microsoft Azure Expert MSP program, som skal bidrage til, at den udvikling fortsætter, bl.a. ved at gøre det lettere for virksomheder at matche med interesserede kunder. Også mulighederne i Marketplace og AppSource er blevet udvidet. Hertil kommer lanceringen af Instant Data Movement i Azure SQL Data Warehouse, der gør det til det hurtigste data warehouse i skyen.  

Microsofts partnerkonference, Inspire 2018, finder sted den 15.-19. juli. Læs mere her: https://news.microsoft.com/inspire2018/

For mere information
Kontakt Helle Rosendahl på a-hrose@microsoft.com eller +45 22 40 95 40.

 

Tags: , ,

Måske også noget for dig