Microsoft præsenterer den største og mest innovative portefølje nogensinde

I New York præsenterede Microsoft i dag den største og mest innovative portefølje til dato. Fem nye Surface produkter kommer på markedet nu, mens to nye dual-screen produkter kommer i 2020.

Dette er et uddrag fra den officielle blog-post af Panos Panays, produktchef hos Microsoft.

Surface blev oprindelig skabt for at udfordre konventionerne og omfavne nye faktorer, teknologier og oplevelser, der har rykket vores industri og holdt os alle i flow. Vi havde en vision om at bygge bro mellem tablets og laptops. Og hvad der startede som et 2-i-1-device har nu udviklet sig til en komplet produktkategori, der er mere agil, kraftuld og personlig end nogensinde før.

For at leve op til dit fulde potentiale har du brug for devices, der tilpasser sig dine behov og hjælper dig med at nå dine mål. Derfor lancerer vi nu en række nye Surface-produkter og opdateringer, der er udviklet til at gøre dig så produktiv og kreativ som overhovedet muligt.

Surface Laptop 3
Vores 13” Surface Laptop – den bedst ratede i kundetilfredshed for denne type af enhed – er nu blevet endnu bedre. Den er opdateret med Intels 10. generationsprocessor, 50% forbedret performance, og et nyt udvalg af farver og materialer – vælg enten den varme Alcantara eller det nye aluminiums look. Vi har også introduceret en ny 15” Surface Laptop 3 med den nye AMD Ryzen Surface Edition processor. Det er den hurtigste 15” laptop i sin kategori.

Surface Pro 7
Vores ikoniske Surface 2-i-1, nu med Intel’s 10. generationsprocessor er mere agil med både USB-A & USB-C. Den er dobbelt så hurtig som tidligere versioner og tre gange så hurtig som MacBook Air.

Surface Pro X
Den tyndeste, letteste og mest kraftfulde 2-i-1 nogensinde. Skabt til fleksibilitet med den nye Microsoft SQ1 processor, co-designet med Qualcomm og med indbygget LTE. Den har en dynamisk 13” edge-to-edge touch screen – den største nogensinde til Surface Pro – batteri til hele dagen, en ny genopladelig pen, alt sammen i et imponerende tyndt og let design.

Surface Earbuds
Surface Earbuds giver en intuitiv adgang til musik og opkald, og har blandt andet Omnisonic-højtalere, stemmekontrol og direkte adgang til Spotify via din Android-smartphone.

Samtidig præsenterer vi en serie af nyt tilbehør, der er skræddersyet til den måde, du arbejder på og som spænder fra tastatur over pen og mus, designet til at matche Surface produkterne.

Surface + Office: Bygget til moderne effektivitet
I dag præsenterede Office en række nye features, der drager fordel af de nye funktionaliteter i Surface porteføljen, og som har til formål at gøre dig mere effektiv. De nye Office funktionaliteter inkluderer bl.a. nye muligheder for at bruge Surface Pen i Excel, nye touch screen funktionaliteter i Power Point og stemme- og skriftgenkendelse i Word.

En ny æra inden for mobil kreativitet
Med Surface Neo og Surface Duo introduceres en ny kategori af dual-screen devices designet til at hjælpe mennesker med at være mere effektive selv på små og mere mobile enheder. Formålet er at reducere behovet for at skifte mellem devices, skærme og apps og kun have ét device med to skærme, der hele tiden sikrer, at vi er i flow, og som samtidig er nemt og let at tage med. Surface Neo og Surface Duo er optimeret i forhold til den måde, vi helt naturligt multi-tasker på hver dag, og hjælper os dermed til at være mere effektive, selvom vi er på farten. Derfor udvikler vi også en ny version af Windows 10X, der ligeledes lanceres i 2020.

Surface Neo
Surface Neo er et dual-screen device bygget til produktivitet på Windows 10X. De to 9” tommer skærme er forbundet til hinanden således, at de kan dreje 360 grader. Det betyder, at Surface Neo altid står i lige præcis den position, som du har behov for.

Surface Duo
Surface Duo er den første Surface, der kan være i din lomme. Surface Duo indeholder alt det bedste fra Microsofts portefølje. Android Apps og Surface hardware design er smeltet sammen til et device, som du kan tage med dig overalt. Og ja, det er samtidig en telefon.

Surface Duo har to papirtynde 5,6” skærme, der kan foldes ud til 8,3” og ligesom Surface Neo kan den indstilles på et væld af forskellige måder, så den er tilpasset præcis den måde, som du foretrækker at arbejde på. For at supportere Surface Neo, introducerer vi Windows 10X designet til en ny kategori af dual-screen pc’er.

Surface for business
I kombination med Microsoft 365 tilbyder Surface nu forbedret produktivitet og sikkerhed efterspurgt af virksomheder. Og resultatet er klart; mere end 75% af Fortune 500 virksomheder har købt Surface. Vi lytter til alle vores kunder og designer med deres behov i tankerne.

Surface er drevet af en eneste ambition – nemlig at bygge det mest produktive device i verden for at hjælpe mennesker med at opnå mere. På vejen har vi konstant udfordret konventionerne, opfundet nyt design og udviklet devices med indbygget software, services og kunstig intelligens tilpasset den måde, som mennesker tænker og arbejder på. Vi vil gerne holde dig i flow, og vi er slet ikke færdige med at udvikle og skabe.

Læs mere om den nye Surface produktportefølje her, og læs Panos fulde blogpost her.

Find dit nye Surface device i Microsoft Store.

For yderligere spørgsmål kontakt Helle Rosendahl, External Relations, på telefon.: +45 2240 9540 eller mail: [email protected]

Måske også noget for dig