Ny direktør for Enterprise Commercial hos Microsoft Danmark

Microsoft HQ Denmark

Peter Skov er ny direktør med ansvar for det kommercielle marked.

Microsoft Danmark skifter ud i topledelsen med udnævnelsen af ny direktør fra egne rækker. Skiftet sker pr. dags dato. Peter Skov er en stærk ledelsesprofil og kommer fra en stilling som direktør for den offentlige sektor, en stilling han har haft siden 2017, hvor han blev del af Microsoft Danmarks ledelsesteam.

Peter Skov har mange års erfaring med it og digital transformation og startede i Microsoft tilbage i 2009. Her har han bestredet en række ledende stillinger i det kommercielle segment, som han nu vender tilbage til.

I rollen som direktør for den offentlige sektor, har Peter arbejdet med at accelerere digitaliseringen i Danmark og har bl.a. været fortaler for øget brug af public cloud. Han brænder for de muligheder, digitalisering kan skabe, noget han tager med sig videre i sin nye rolle mod det kommercielle segment.

Før han kom til Microsoft, arbejdede han med salg hos Verizon Business.

Peter Skov tager over efter Frederik M. Braun, der skifter til en ny rolle som Revenue & Strategy Lead (COO) i Microsofts Vesteuropæiske afdeling for kommercielt salg.

For mere information
For yderligere spørgsmål kontakt Ditte Namer, kommunikationsdirektør hos Microsoft Danmark.
Mobil: +45 24 37 52 45, mail: Ditte.Namer@microsoft.com

Måske også noget for dig