Microsoft introducerer nye Surface-produkter

Surface spring 2020

Fra i dag kan du forudbestille vores nye Surfaceprodukter og tilbehør, som er designet til at hjælpe dig med at arbejde, lære, holde forbindelsen og blive underholdt, hvor end du har behov for det

Panos Panay, Chief Product Officer for Windows + Devices, og Robin Seiler Corporate Vice President for Devices.

Måden vi arbejder, mødes og lærer på forandrer sig konstant og lige for øjnene af os. Vores elektroniske produkter er blevet vores kontor, skole og sociale rum. Vi er derfor mere afhængige af vores Windows-PC’er nu end nogensinde før. I bestræbelserne på at navigere under de nuværende omstændigheder, har vi set en stigning i tidsforbruget på Windows-enheder med 35 procent siden starten af februar. Vi efterspørger ikke længere blot en større skærm og et bedre tastatur, men også større fleksibilitet fra vores devices, når vi har brug for det. Både når vi spiller, når vi skal underholdes og gennem kamerafunktioner og indbyggede mikrofoner, der gør os i stand til at holde kontakten til dem, der betyder mest for os. Det er præcis det, som Windows-PC’er er bygget til at kunne. Det er grunden til, at vi har designet Surface.

For hver Surface vi skaber, har vi fokus på særligt to behov: Først og fremmest på at give dig den alsidighed, du har brug for at kunne arbejde præcis, hvor, hvordan og hvornår du vil. Og ikke mindst på at udnytte mulighederne ved en enkel og integreret software- og hardware oplevelse, som understøtter dit fokus på at opnå det, du gerne vil. De nye produkter, vi præsenterer i dag, er skabt ud fra netop disse ambitioner.

Vores nye Surface Go2, Surface Book 2, Surface Headphones 2, Surface Earbuds og andet tilbehør er udviklet, så de bedst hjælper dig og understøtter dine behov – hvor end du er. Behovet for at kunne anvende produkter, der understøtter vores produktivitet og mulighed for at holde kontakten har aldrig været større. Også selvom det ikke længere sker i forbindelse med flyrejser, på caféerne og fra kontorerne, men i stedet ved køkkenbordet og fra sofaen.

Vi udvikler hele tiden vores portefølje af Surface-produkter med målet om at designe et Surface-produkt, der passer til alle personer, arbejdsformer og lokationer. Vi tilbyder dig produkter, der tilpasser sig konteksten lige så hurtigt, som du selv gør. Både i forhold til arbejde, underholdning og alt derimellem. Vi præsenterer i dag fire nye produkter og tilbehør, som imødekommer netop det.

  • Surface Go 2, der med sit lette og bærbare design er et værdifuldt og oplagt device for enhver medarbejder i din virksomhed eller person i din familie.
  • Surface Book 3, der er et enormt effektivt arbejdsredskab for fagfolk, som har behov for at tage maskinkraften fra en stationær computer med sig hvor som helst. Surface Book 3 er vores hidtil mest kraftfulde bærbare device.
  • Surface Headphones 2 og Surface Earbuds, der fuldender din Surface-oplevelse og hjælper dig med at holde fokus, hvor end du er – og ikke mindst holde kontakten med de mennesker, der betyder mest for dig.
  • Surface Dock 2 og multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, der hjælper dig til at skabe det ultimative arbejdsrum for dig selv, hvor end det måtte være.

Surface Go 2

Surface Go 2 har stadig det samme tynde, lette design, men nu med en større 10,5’’ PixelSense-skærm, forbedret batterilevetid og er op til 64 procent hurtigere end den originale version med de nye Intel® 8th Generation Core™ M-muligheder. Vi har desuden tilføjet Studio Mics – vores dobbelte mikrofonløsning – for at forbedre lydkvaliteten og reducere baggrundsstøj ved Teams-møder eller videokald, samt et 5MP kamera foran, der sørger for video i høj opløsning, selv når der er begrænset lys. Vi har også tilføjet en ny kamera-app til bagsidekameraet, som gør det nemmere at scanne dokumenter og whiteboards, så du nemt kan dele mødenoter eller aflevere lektier.

I kombination kan Surface Pen og Surface Go 2 hjælpe studerende og andre, der arbejder hjemmefra i fx den finansielle sektor, sundhedssektoren og staten til at forblive digitale uden at gå på kompromis med fordelene ved f.eks. at tegne diagrammer i hånden, lave dokumentoverstregninger eller matematiske udregninger. Du kan gøre din Surface Go personlig med covers og andet tilbehør, som kommer i et stort udvalg af farver, herunder sølv, sort, rød og blå. Prisen på Surface Go 2 starter fra 3.599 kr. og er tilgængelig fra den 12. maj.

Surface Book 3

Surface Book 3 er vores hidtil mest kraftfulde laptop – op til 50 procent mere effektiv end Surface Book 2 og med op til 17,5 timers batterilevetid. Uanset om du vælger 13’’ eller 15’’ har Surface Book 3 en smuk og skarp PixelSense-skærm med høj DPI-opløsning, en blød og præcis touchpad, et behageligt tastatur, ydeevnen fra en Intel® 10th Generation Core™ processor og desuden muligheden for en diskret NVIDIA GPU.

For udviklere, der udnytter databehandling og IO-ydelserne på deres devices til det yderste, har Surface Book 3 nu op til 32GB RAM og det hurtigste SSD, vi nogensinde har leveret. Til mennesker, der elsker at game, har Surface Book 3 15’’ en NVDIA GeForce GPU med nok kraft til at spille de bedste Xbox Game Pass PC-titler ved 1080p med 60 billeder per sekund. Vi har desuden tilføjet en ny mulighed for NVIDIA Quadro RTX 3000 for bedre at kunne imødekomme de kommercielle kunder og de videregående uddannelsesinstitutioner. Prisen på Surface Book 3 starter fra 13.999 kr. og er tilgængelig fra den 21. maj.

Surface Headphones 2

 Headphones 2

For mange mennesker svarer dét at tage høretelefoner på til at lukke kontordøren for at få arbejdsro. Surface Headphones 2 er designet til at nå behageligt rundt om dine ører og omslutte dig med en ekstraordinær lydkvalitet, herunder 13 niveauer til at kontrollere lyden omkring dig. Vi har forbedret lydkvaliteten og batteriets levetid, hvilket betyder, at du kan nyde op til 20 timers klar lyd. Vores aktive støjreduktion er justerbar og er specifikt afstemt til at kunne blokere eller forstærke stemmer. Det er især brugbart, når du forsøger at arbejde hjemmefra med børn, kærester eller kæledyr. Det opdaterede design er skabt med en 180 graders rotationsmulighed, som sikrer større komfort, når du har høretelefonerne hængende om halsen. De kan desuden vælges i et smukt sort design som alternativ til den klassiske platinfarvede model. Prisen på Surface Headphones 2 starter fra 2.099,99 kr. og er tilgængelige fra den 12. maj.

 Surface Earbuds

Earbuds 2

Vi ved, at du nogle gange har behov for at være koblet på uden at være fuldstændig afskåret fra omverden.  Fx hvis du hører musik på din løbetur eller tager et opkald under madlavningen. Udover at sidde behageligt og stabilt i ørerne, har Surface Earbuds intuitive touch-funktioner, så du kan tage et opkald eller skifte sang helt uden at finde din telefon frem. Ved at tappe tre gange på en af de to ear buds kan du med det samme afspille Spotify fra din Android-telefon og nyde en lækker Omnisonic-lyd. Skærmfri integration med Microsoft 365 gør det muligt for dig at blive opdateret på e-mails via Play My E-mails i Outlook-appen til iOS eller at diktere i Word, Outlook eller PowerPoint. Med den inkluderede trådløse oplader kan du nyde en hel dags batterilevetid. Prisen på Surface Earbuds starter fra 1.749,99 kr. og er tilgængelige fra den 12. maj.

Surface Dock 2

Med Surface Dock 2 giver vi dig muligheden for at være forbundet til skærme, tilbehør og ekstra lagerplads – og på den måde skabe det ultimative arbejdsrum. Surface Dock 2 kan med et enkelt klik hjælpe dig med at udvide dit arbejdsrum med hurtigere opladning, bedre dataoverførsler og de administrative driftsværktøjer, som mange har efterspurgt. Vi præsenterer også en ny multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, som giver dig flere muligheder for at være tilknyttet netværk, skærme og USB-C™-tilbehør, når du er på farten. Prisen på Surface Dock 2 starter fra 2.999,99 kr. og Microsoft USB-C Travel Hub starter ved 899 kr. Levering af begge produkter påbegyndes senere på måneden i udvalgte markeder.

Microsoft PC-tilbehør

Vi præsenterer også to nye Microsoft tilbehørspakker, som er udviklet til at understøtte din produktivitet og dit velvære uanset, hvor dit kontor er placeret. Microsofts Ergonomic Desktop reducerer træthed og tilbyder exceptionel komfort og kontrol med et opdelt tastatur med forbedrede, polstrede håndledsstøtter og den ekstremt præcise Microsoft Ergonomic Mouse, der har en polstret tommelfingerstøtte.

Microsoft Bluetooth Desktop giver dig et fuldstørrelse keyboard i et moderne og enkelt design samt en kompakt og stilet mus, der ligger komfortabelt i hånden. Microsoft Ergonomic Desktop er prissat fra 747 kr. og Microsoft Bluetooth Desktop er prissat fra 549 kr.

Vores nye Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds, Surface Dock 2 og andet tilbehør kan forudbestilles på udvalgte markeder allerede i dag, og bliver tilgængelig hos alle Surface-forhandlere i de kommende måneder. Vi håber, at disse nye produkter ikke bare vil understøtte menneskers produktivitet, hvor end de arbejder eller modtager undervisning i øjeblikket, men at de også vil skabe flere tidsrum med fokus og ro. Vi bringer vores hidtil mest gennemførte Surface portefølje, og vi har devices og produkter, der imødekommer en bred vifte af behov. Find det rigtige Surface-produkt for dig. Vi glæder os til at se, hvad du kan udrette med det.

Alle de nye Surfaceprodukter kan købes via vores Store lige her.

Måske også noget for dig