Kom til Microsoft Sustainability Forum

Microsoft Sustainability Forum: 27. august kl. 12:00-14:15, digitalt på Teams

Danmark har vedtaget en af de mest ambitiøse klimalove i verden. Med stor opbakning fra dansk erhvervsliv, interesseorganisationer og ikke mindst danskerne, venter det hårde arbejde i bestræbelserne på at realisere en reduktion af drivhusgasser på 70 procent i 2030.

I Microsoft bakker vi helhjertet op om den ambitiøse målsætning, og vi tror på, at de af os, der har mulighed for at rykke endnu hurtigere og længere skal gøre det. Derfor har vi netop lanceret vores egen plan. I 2030 vil Microsoft være CO2-negativ, og i 2050 vil vi fjerne det samlede CO2-aftryk, vi har haft på miljøet – både direkte og indirekte siden vores grundlæggelse i 1975.

Teknologi bliver en afgørende del af løsningen – det er der næppe nogen tvivl om. Men hvordan, hvor hurtigt og med hvilken effekt? Det bliver vi klogere på, når vi sætter fokus på de teknologiskridt, der allerede i dag kan tages og gør en afgørende forskel for klimaet.

TILMELD DIG DET DIGITALE ARRANGEMENT HER

Sammen med førende eksperter, politikere og virksomheder ser vi nærmere på, hvordan klimamål og -partnerskaber kommer til at redefinere erhvervslivet, hvorfor visionært lederskab er nødvendigt og ikke mindst, hvilke teknologier, der skal redde os fra klimaforandringerne.

Vores håb er, at vi kan inspirere endnu flere virksomheder og organisationer til at udnytte de eksisterende teknologiers potentiale i bestræbelserne på at reducere deres CO2-forbrug – og derfor kan du også møde en række af de virksomheder, der allerede er i gang.

Tiden er knap, og hvert skridt tæller på vejen mod de 70 procent reduktion – både de store kvantespring og de mindre teknologiskridt bliver afgørende, hvis vi skal nå i mål. Vi kalder det Tech Action, og vi håber, du vil være med d. 27. august.

Dagen bliver styret af Cecilie Beck – vi glæder os til at se dig.

Måske også noget for dig