Nyheder fra Microsoft Ignite 2020

Teknologi gør virksomheder modstandsdygtige

Mange virksomheder gentænker i disse tider, hvordan de kan bruge teknologi til at transformere deres forretning. Og flere organisationer har taget digitale spring på dage og måneder, som ellers ville tage år. Det står klart for os, at de virksomheder, der lykkes med at implementere nye teknologier, opbygger en modstandsdygtighed, der gør dem bedre i stand til at håndtere udfordringer.

På dette års Ignite fortæller vi mere om de nyeste teknologiske redskaber, der kan hjælpe virksomheder med at opnå en robusthed, der vil hjælpe dem til at møde nye forventninger og behov fra kunder og marked.

Denne blog er et dansk uddrag af den fulde version, som du finder på engelsk lige her.

Nyheder særligt til cloud service-kunder:

Formålet med Dynamics 365 er at digitalisere hele værdikæden, så virksomheder hurtigere kan reagere på nye eller ændrede markedsvilkår. Derfor introducerer vi nye tiltag rettet særligt mod virksomhedens kundeservice og forsyningskæde:

 • En ny first-party voice channel til Dynamics 365 Customer Service, som bygger på Azures kommunikationsservice.
 • To tilføjelser til Dynamics 365 Supply Chain Management, der øger muligheden for hurtigt at reagere på ændret udbud og efterspørgsel.
 • Edge Scale Unit, som tillader organisationer at køre forretningskritiske workloads f.eks. lagerstyring og produktion i Edge.
 • Den hybride arbejdsplads er i vækst. Derfor lancerer Microsoft i dag opdateringer til vores Azure hybrid services. Det inkluderer Azure Arc-enabled servere, Azure Arc Enabled data services og Azure Stack Edge.
 • I Azure AI opdaterer vi de kognitive services. F.eks. Metrics Advisor Preview, der gør det nemmere at monitorere virksomhedens samlede performance og Spatial analysis – en ny feature udviklet efter strenge etiske standarder, der hjælper virksomheder til at genåbne under forsvarlige og sundhedsmæssige forudsætninger.

Nyheder særligt til de, der arbejder med low-code løsninger:

 Vi annoncerer nye Microsoft 365-muligheder, som giver virksomhederne nye redskaber til at forblive modstandsdygtige:

 • Nye features i Microsoft Teams gør møderne bedre. F.eks. nye og mere dynamiske muligheder for at præsentere indhold og for at arbejde sikkert sammen, f.eks. berøringsfrie mødeoplevelser og Room Remote App.
 • Derudover inkluderer opdateringerne i Teams også personlige features, der kan hjælpe til at skabe en bedre hjemmearbejdsdag, f.eks. virtuel pendling, som kan sikre naturlige pauser i en ellers pakket digital mødedag.
 • Indsigter fra Workplace Analytics i Teams giver virksomheder et langt bedre overblik over deres medarbejderes arbejdspres, hvilket er yderst relevant med mange hjemmearbejdende kollegaer. Redskabet kan ligeledes hjælpe til en større forståelse af, hvorvidt medarbejderne kan vedligeholde relationer med både kolleager og kunder hjemmefra.

Nyheder særligt til udviklere:

 • Professionelle udviklere får ofte til opgave hurtigt at udvikle nye løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at tilpasse sig et nyt marked. Til at understøtte den udvikling annoncerer vi low-code opdateringer i Power Platform og Azure målrettet professionelle udviklere, så de hurtigt og via integration med Azure APIM og GitHub, kan udvikle kundeapps, bots mv.

Nyheder særligt til sikkerhedsprofessionelle:

 • I transitionstider er sikkerhed og compliance en endnu højere prioritet hos Microsofts kunder. I takt med at virksomheder i stigende grad skifter til nye og hybrider måder at arbejde på, ændrer risikoprofilen sig. Derfor introducerer vi nye sikkerhedsopdateringer i både Azure og Microsoft 365, inkl. Microsoft Defender, vores omfattende detect & response tilbud, som hjælper sikkerhedsprofessionelle med at opretholde en høj sikkerhedsstandard, trods ændrede arbejdsforhold.

Nyheder særligt til sundhedsprofessionelle:

 • Der er ingen tvivl om, at sundhedssektoren har skulle omstille sig hurtigt og effektivt. I dag annoncerer vi vores første industrispecifikke cloud; Microsofts Sundhedscloud. Denne omfattende cloud hjælper sundhedsprofessionelle med at levere endnu bedre service og behandling til mennesker over hele verden.
 • Den nye cloud supporterer også telemedicinske løsninger og kan i øvrigt hjælpe med at reducere administration. Med den nye Microsoft Team EHR, som er tilgængelig gennem Epic App Orchard, får klinikere nu mulighed for at afholde virtuelle patientbesøg eller give konsultationer gennem Teams.

Gå ikke glip af alle nyhederne, som blev præsenteret på Microsoft Ignite og som også inkluderer oplæg og sessioner, som er tilgængelige online. Læs mere her.

 

Måske også noget for dig