Microsoft introducerer Surface Laptop Go, nye opdateringer til Surface Pro X og nyt tilbehør

Surface family

Surface Laptop Go er den nyeste tilføjelse til Surface-sortimentet. Med et nyt lækkert design til en overkommelig pris er den et oplagt valg til både arbejde og underholdning. De nye produkter kan forudbestilles fra i dag.

For et år siden var der ikke mange der forestillede sig, at vi skulle arbejde så meget hjemmefra, som tilfældet er i dag. Mens nogle er begyndt at vende tilbage til deres arbejdspladser, så er hjemmearbejdspladsen for andre mere permanent. Men uanset om du pendler på tværs af dit hus, eller om du skal gennem byens trafik, så er den bærbare en vigtig brik i at holde dig forbundet til resten af samfundet.

Derfor fortsætter vi hos Microsoft med at udvide Surface-sortimentet. De nyeste skud på stammen er den nye Surface Laptop Go og nye opdateringer til Surface Pro X. Vores mål er at designe en Surface til alle behov – herunder forskellige arbejdsmåder og forskellige fysiske rammer. Derfor har vi udviklet en bærbar computer, som du ikke bare bruger, men som du elsker at bruge.

Den nye Surface Laptop Go

Den nye Surface Laptop Go kommer i forskellige design, farver og priser. Med priser fra 5.229 kr. er Surface Laptop Go den perfekte balance mellem stil, kraftig ydeevne og lang batterilevetid.

Samtidigt er det den letteste og mest prisvenlige Surface bærbare computer nogensinde. Den har en smuk 12,4” PixelSense touchskærm, et stort præcisionspegefelt og et 1,3 mm tastatur, der giver en behagelig og nøjagtig skriveoplevelse. Det slanke design kommer i tre flotte og holdbare metalfarver: Isblå, sandsten og platin. For hurtigt og sikkert login, har udvalgte Surface Laptop Go-modeller fingeraftryksgodkendelse med One Touch-login via Windows Hello, så du hurtigt kan hoppe ind og være produktiv. One Touch-login giver også hurtig og sikker adgang til OneDrive Personal Vault-filer. Computerkraften i Surface Laptop Go kommer fra Intel’s 10. generation i5 Quad-Core-processor med op til 16 GB RAM og 256 GB lagerplads, og hver opdatering er sikret optimeret ydeevne og batterilevetid. Den har op til 13 timers batterilevetid og oplader hurtigt.

Virtuelle møder er blevet en større del af vores hverdag, og uanset om du studerer eller arbejder, er chancerne for, at du skal bruge dit kamera, dine højttalere eller din mikrofon større end nogensinde før. Surface Laptop Go har et indbygget 720p HD-kamera og Studio Mics, så dine kollegaer og klassekammerater kan se og høre dig tydeligt. Omnisonic-højttalere og Dolby® Audio omgiver dig med fantastisk lyd, uanset om du er i et videoopkald, ser film eller lytter til musik. For at du nemt kan forbinde din Surface Laptop Go til andre enheder, er der både USB A og USB C-porte, et lydstik og et Surface-stik.


Opdateringer til Surface Pro X

Vi introducerede Surface Pro X i oktober sidste år for at skubbe til grænserne for, hvad en altid-tilsluttet, ultralet og tynd 2:1 enhed er. Surface Pro X er skabt til folk, der har brug for at være forbundne, produktive og kreative når som helst og hvor som helst. Vi samarbejdede tæt med Qualcomm for at skabe en stærk computer, der drager fordel af de nyeste innovationer fra mobilarkitekturen.

Nu bliver Surface Pro X endnu bedre med en ny opdatering, der inkluderer Microsofts nyeste processor samt nye app-oplevelser. Det giver endnu længere batterilevetid og øget ydeevne på tværs af alle Surface Pro X-enheder.

Derudover kan dem, der har brug for endnu mere kraft, tilføje den nyeste Microsoft SQ® 2-processor – den hurtigste processor i sin klasse. Vi introducerer også tre nye farver til Signature Keyboardet: Isblå, platin og valmuerød, alle med samme indbyggede lagringsplads og trådløs opladning til Surface Slim Pen.

Surface Pro X giver dig de bedste muligheder for ”web first” – blandt andet gennem Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix og Spotify. Samtidig understøtter Surface Pro X de mange velkendte Windows apps som Chrome, Firefox og Whatsapp.

Surface Pro X er den tyndeste 2:1, vi nogensinde har udviklet, og vi glæder os til at kunne levere endnu bedre muligheder for, at folk kan være forbundne – særligt i en tid, hvor det er vigtigere end nogensinde.


Nyt Surface- og Microsoft tilbehør

Trænger hjemmekontoret til en opdatering? Microsoft lancerer også nyt tilbehør, der kan gøre dit arbejde endnu mere produktivt, ergonomisk og lækkert.

  • Microsoft Designer Compact Keyboard er et slankt, smalt og elegant tastatur, hvor det er muligt at skifte mellem tre forskellige enheder via Bluetooth. Tastaturet har to års batterilevetid og fås i to farver. Prisen ligger på 605 kr.
  • Microsoft Number Pad er en slank og moderne pad med trådløs Bluetooth til en pris af 265 kr.
  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter tilbyder den nemmeste måde at koble din Windows-pc til storskærmen med understøttelse af 4K-opløsning. Prisen ligger på 610 kr.
  • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse giver komfortabelt ergonomisk design til førsteklasses ydeevne. Musen er trådløs, og har en blød tommelfingerstøtte, et let og holdbart design. Den fås i flere farver til 445 kr.

Surface Laptop Go og de nye Surface Pro X produkter kan forudbestilles i dag i Microsoft Store på www.microsoft.com/da-dk/surface. De kan findes hos forhandlere i Danmark fra den 27. oktober.

Lær mere om Surface Laptop Go for Business, Surface Canon for Business, og Surface Accessories for Business. Find din lokale forhandler her.

 

Måske også noget for dig