Microsoft introducerer Surface Pro 7+ til erhverv

Nedenstående er et uddrag af denne blog.

Surface Pro 7+ slutter sig til Surface-familien og tilbyder den alsidighed, forbindelse og sikkerhed, der er nødvendig for, at virksomheder og studerende kan tilpasse sig en verden i konstant forandring.

I 2020 oplevede vi en af de største accelerationer af den digitale transformation nogensinde. Skiftet til hjemme- og hybridarbejde blev et vendepunkt for, hvordan vi i fremtiden vil arbejde, samarbejde og lære. Vi bliver i stigende grad afhængige af teknologi, der kan holde os forbundne og opretholde produktiviteten.

Derfor er vi glade for, at vi i dag kan dele det næste skridt på vores rejse i at hjælpe virksomheder og studerende, nemlig den nye Surface Pro 7+.

Hvad har vi lært af det seneste år?

Som virksomhed er vi forpligtet til at designe teknologi, der fremmer produktivitet og kreativitet, forbinder folk og giver dem mulighed for at få succes, uanset hvor de arbejder og lærer – også uden for arbejdspladsen og klasselokalet.

Vi har talt med mange af vores kunder det seneste år, og vi har lyttet til deres oplevelser i en verden, hvor næsten alt gennemføres på afstand. Disse diskussioner, vores omfattende forskning, og det arbejde, der er udført af vores ”Applied Science-gruppe”, har hjulpet os med at forstå de hurtigt skiftende behov, som vores kunder oplever. Det er en kritisk del af vores udviklingsproces – at vi sikrer, at input fra vores kunder ikke kun høres, men bringes direkte ind i produktudviklingen. Vi opdagede fire vigtige læringer under samtalerne og i vores forskning:

  • Fremtiden bliver i højere grad hybrid, og det kræver mere fleksibilitet: Synet på fjernarbejde har ændret sig. 82% af en gruppe adspurgte ledere siger, at de vil lave mere fleksible politikker om hjemmearbejde efter pandemien, og 71% af medarbejderne vil fortsætte med at arbejde hjemmefra – i hvert fald nogle dage om ugen (Work Reworked-rapport).
  • Forbindelse er afgørende for uafbrudt forretningsdrift: Hjemmets dårlig internetforbindelse er nu en udfordring, som mange står overfor.
  • Kamera-til-kamera er det nye ansigt-til-ansigt: Det område, der har vist sig mest udfordret er uden tvivl vores forbindelse til hinanden. Folk mangler den energi og interaktion, man får af at være fysisk i samme rum.
  • Sikkerhed fra chip til cloud er mere kritisk end nogensinde før: Hurtig digitalisering betyder, at næsten alt ligger online. Organisationer har brug for deres data og workflows for at kunne skabe rammer for hjemme- og hybridarbejde. Og det kræver omfattende sikkerhed.

Surface Pro 7+ – Specialdesignet til virksomheder og studerende

Da vi først introducerede Surface Pro, ønskede vi at udfordre konceptet om, at folk ikke skulle vælge mellem tablettens bevægelighed og bekvemmelighed eller kræften og produktiviteten i en traditionel laptop. Over de seneste syv år er Surface Pro blevet kendt for sin alsidighed, kraft og ydeevne, gode touchskærm, pen-funktioner og lange batterilevetid.

I forlængelse af Surface Pro-porteføljen introducerer vi tilvalget ’LTE Advanced’ til Surface Pro 7+. En funktion vores kunder har efterspurgt. Den hjælper med at holde medarbejderne forbundne, hvis Wi-Fi-forbindelsen er begrænset, eller hvis de befinder sig et afsides sted. Vi har tilføjet generation 11 af Intel Core Processorer med 2,1 gange hurtigere ydeevne og endnu længere batterilevetid på op til 15 timer.

Emballagen til Surface Pro 7+ sætter desuden et nyt niveau for bæredygtig emballage. Det er 23% lettere sammenlignet med den forrige generation og er lavet af 99% naturligt fiberbaseret materiale, hvoraf 64% er genanvendt emballage.

Nye detaljer om Surface Hub 2S 85”

Mange virksomheder ønsker at fortsætte med den hybride arbejdsmodel. I den forbindelse udtrykker mange vigtigheden af gode muligheder for samarbejde og en stor skærm. Derfor er vi glade for, at Surface Hub 2S 85” allerede bliver sendt til virksomheder og uddannelsesinstitutioner på udvalgte markeder denne måned.

Kunder har fortalt os, at de er glade for Windows 10 Teams på deres Surface Hubs, når de skal samarbejde. Da arbejdspladserne fortsætter med at ændre sig, forstår vi, at nogle kunder ønsker mere fleksibilitet for at imødekomme de skiftende behov på arbejdspladserne. Derfor er vi også glade for, at kunder nu kan drage fordel af Windows 10 Pro- og Enterprise-konfigurationerne på Surface Hub 2S 85”. Her kan de tilgå applikationer og se videoer på den store 4K PixelSense touch-skærm med Microsoft Teams-certificeret lyd.

Vi føler et enormt ansvar for at støtte vores kunder i denne tid, og vi forbliver på vores mission om at give enhver person og virksomhed mulighed for at opnå mere.

Ovenstående blog er et uddrag af denne blog, hvor du kan læse meget mere om de nye produkter.

Produkterne kan bestilles her.

Måske også noget for dig