Microsoft Learn: Vi ved, at viden ikke er konstant – kampagnen fortsætter​

Vi ved, at viden ikke er konstant. Derfor tager vi løbende kurser og certifikater på Microsoft Learn.

Microsoft har fortsat fokus på vigtigheden af videreudvikling og læring indenfor it- og teknologibranchen. Vi fortsætter derfor kampagnen, hvor vi sætter fokus på vores kunders brug af Microsoft Learn. Udviklere, så vel som arkitekter og CIOs, har alle brug for at holde sig opdaterede – særligt i en branche, som aldrig står stille. 

Kampagnen kan ses nu på vores sociale kanaler: Facebook, LinkedIn, Twitter

Corana-krisen har medført arbejdsløshed og usikkerhed. Ved at tage de tilgængelige kurser på Microsoft Learn, opretholdes og styrkes ens relevans i branchen. Læs mere om Microsofts generelle initiativer og tilgang til digital opkvalificering  her

Måske også noget for dig