Microsoft introducerer: Surface Laptop 4 og nyt tilbehør til forbedrede mødeoplevelser

Surface family

Microsoft introducerer nu den helt nye Surface Laptop 4 sammen med en række nyt, spændende tilbehør, der optimerer den virtuelle mødeoplevelse. Alt sammen funderet i det design og den funktionalitet, eksisterende brugere allerede elsker – men optimeret til at muliggøre inkluderende, hybride arbejdspladser.

Nedenstående er et oversat uddrag af denne blog.

Af Pete Kyriacou, VP Surface, Microsoft

Vi har ofte understreget vores urokkelige tro på, at detaljer gør hele forskellen – og den overbevisning bliver i dén grad belønnet, når vi konsekvent ser Surface Laptop score højest på kundetilfredsheden inden for sin klasse. Med et helt unikt håndværk har Surface Laptop skilt sig ud fra mængden i årevis – og når vi dykker ned i, hvad kunderne sætter størst pris på, er svaret tydeligt: en unik blanding af produktkapacitet og fine detaljer. For nogle er det den tilfredsstillende tasteoplevelse og Alcantara-finish, mens det for andre er den imponerende touch-evne, høje videokvalitet, vores 3:2-displays og en app-kompatibilitet, man kan regne med. Vi tror på, at en enheds ydeevne handler om meget mere end det, der kan måles i specifikationer. Kunderne siger, at Surface Laptops ydeevne skiller sig ud – ikke kun på grund af det, den kan, men fordi den taler til sanserne og inspirerer mennesker. Vi har arbejdet hårdt på at finde balancen mellem at tænke nyt og bevare de elementer, som kunderne elsker mest ved dette produkt. Og vi er glade for nu at kunne introducere Surface Laptop 4.

Surface Laptop 4 er frem for alt optimeret til at byde på endnu bedre Microsoft-oplevelser. Den bevarer alt det ikoniske, som vores kunder elsker – i både design, detaljer og materialer. Til vores 3:2 PixelSense touchskærme i 13,5” eller 15” kan man vælge mellem Alcantara- eller metal-finish og en bred vifte af dristige farver. Surface Laptop 4 byder desuden på et indbygget HD-frontkamera med imponerende evner i lav belysning samt indbyggede mikrofoner i studiekvalitet, der sikrer, at du altid går klart igennem. Og med en 201 PPI højkontrast touchskærm og Dolby® Atmos™ Omnisonic-højtalere får du en biograflignende oplevelse, uanset hvor du er. Om det er i kraft af den farvestrålende touchskærm, den store touchpad med bevægelsessupport eller branchens førende tasteoplevelse, så kan Surface Laptop uden tvivl tilpasse sig dit foretrukne workflow. Du kan vælge mellem en Surface Laptop 4 med 11th Gen Intel® Core™ processor eller AMD Ryzen™ Mobile processor med Radeon™ Graphics Microsoft Surface® Edition (8 kerner). I begge tilfælde får du en problemfri oplevelse, der gør dig i stand til at multitaske – og i begge tilfælde har vi indgået samarbejder for at skræddersy siliciummet, så det forbedrer både ydeevne og batteriets levetid. Surface Laptop 4’s ydre er stilet og sofistikeret. Om det er på kontoret, kaffebaren, i stuen eller klasseværelset; ingenting kan hamle op med hverken fornemmelsen af eller udseendet på Surface Laptop 4.

Laptop 4

Tilbehør der optimerer din virtuelle mødeoplevelse

Med en lang tradition for at producere PC-tilbehør er vi stolte af at kunne tilbyde et stort sortiment af tasteturer, mus og andet tilbehør, der føles skræddersyet til den enkeltes behov – særligt nu, hvor mange af os både arbejder, lærer og spiller hjemmefra. I løbet af de sidste par år har vi tilføjet lydtilbehør såsom Surface Headphones 2 og Surface Earbuds – begge af høj akustisk kvalitet, komfort og funktionalitet og naturligvis pakket ind i de ikoniske designprincipper, vi kender fra Surface. Mennesker tilpasser sig i disse dage et bredt spektrum af unikke arbejdsmiljøer. Det forsøger vi nu at imødekomme ved at præsentere et helt nyt udvalg af lyd- og videotilbehør, der er certificeret til Microsoft Teams og fungerer på tværs af videomøde-apps. Hvert eneste produkt byder på plug-and-play-funktionalitet, fremragende lyd og video, LED-indikatorer (der viser din Teams-status) og indbygget opkaldskontrol. Derudover kommer det meste tilbehør med en indbygget Teams-knap, der gør det nemt at finde appen frem på en ellers tætpakket skærm eller springe hurtigt videre til dit næste møde.

Surface Headphones 2+ for Business

  • Rigtig mange arbejder fortsat hjemmefra og forbereder sig så småt til fremtidens hybride arbejdsplads. Derfor har kunderne mere end nogensinde brug for lydprodukter, der reducerer uønsket støj fra omgivelserne, sikrer en klar og tydelig deltagelse ved onlinemøder og byder på HiFi-lyd til underholdningen. Derfor introducerer vi Surface Headphones 2+. De indeholder alle de egenskaber, som brugere af Surface Headphones i forvejen elsker: 13 niveauer af aktiv støjreduktion, innovative kontrolknapper, et avanceret 8-mikrofons-system for fantastisk stemmeklarhed, 18,5 timers musikafspilning eller op til 15 timers opkaldstid samt den grundlæggende komfort, der hjælper dig gennem dagens virtuelle møder. Surface Headphones 2+ er nu certificeret til Teams (med tilhørende dongle) og sikrer dermed en endnu stærkere mødeoplevelse med on-ear Teams-kontrol og forbedret opkaldskvalitet.

Headphones 2

Microsoft Modern USB & Wireless Headsets

  • Disse moderne Microsoft-høretelefoner er certificeret til Microsoft Teams og sikrer et bedre fokus og privatliv under opkald – særligt i åbne kontorlandskaber. Deltag nemt i et møde, eller besvar et opkald med Teams-knappen. Oplev desuden total kontrol med den fysiske mute-knap og en LED-indikator, der bekræfter, at du er muted. Med disse nye egenskaber er du klar til at udelukke pludselige distraktioner eller hurtigt hoppe ind i en samtale.

USB wireless headset

Microsoft Modern USB-C Speaker

  • Microsoft Modern USB-C Speaker er din trofaste lydfølgesvend gennem arbejdsdagen. Den sikrer lyd af høj kvalitet til både møder, opkald, og når du lytter til musik. Højtaleren er certificeret til Microsoft Teams og designet med den samme intuitive kontrol som vores Modern USB Headset. Med en kraftig driver, dobbeltmikrofoner og intuitive kontrolknapper og indikatorer hjælper den dig til at forbedre og styre din Microsoft Teams-mødeoplevelse. Derudover fylder højtaleren med sit kompakte design og indbyggede opbevaringsplads til ledning minimalt på skrivebordet: bærbar – uanset hvor du arbejder.

Speaker

Microsoft Modern Webcam

  • Studier har vist, at mødedeltagere engagerer sig langt mere aktivt, når de har mulighed for at se hinanden fra hjemmekontoret. Microsoft Modern Webcam er certificeret til Microsoft Teams og kan enten forbedre eller tilføjes til dit eksisterende PC-setup for pålidelige videomøder af høj kvalitet. Modern Webcam tilkobles nemt din monitor, bærbare computer eller dit kamerastativ og sikrer exceptionel 1080p-videokvalitet, HDR og et 78-graders synsfelt – optimeret til mødeoplevelser. True Look sikrer desuden via automatisk hvidbalance, lystilpasning og ansigtsretouchering, at du altid ser bedst muligt ud. Og eftersom du måske ikke har lyst til at være ”på” hele tiden, så kan du nemt åbne og lukke den integrerede privacy shutter med LED-indikator. Sådan ved du, at du kun deler billede, når du har lyst.

webcam

Det står efterhånden klart, at et fleksibelt arbejdsmiljø er kommet for at blive, og mange ønsker fortsat at have muligheden for at arbejde hjemmefra. Surface Laptop 4, Surface Headphones og det nye møde- og samarbejdstilbehør fra Microsoft viser, hvordan vi innoverer og udvikler vores portefølje for at bidrage til at muliggøre hybridarbejde, der er både sikkert, effektivt og funktionelt. Hver eneste detalje i disse produkter er inspireret af de muligheder, de kan skabe.

Vejledende forbrugerpriser

  • Microsoft Surface Laptop 4:  8999 – 21199 DKK. Kan forudsbestilles nu og forventes på hylderne 27. april. Hvis du forudbestiller inden 27. april, får du et par gratis Surface Earbuds med i købet.
  • Microsoft Wired Headset: 455 DKK (På hylderne i juni)
  • Microsoft Wired Webcam: 595 DKK (På hylderne i august)
  • Microsoft Wireless Headset: 830 DKK (På hylderne i august)
  • Microsoft Wired Speakerphone: 830 DKK (På hylderne i august)

Forudbestil din Surface Laptop 4 lige her.

Surface Duo lanceres i Danmark

En anden stor nyhed er, at Microsoft vil lancere Surface Duo til erhvervskunder via udvalgte kommercielle kanaler i Danmark. Surface Duo tager mobilproduktiviteten til et nyt niveau og reducerer behovet for at bruge en større skærm til hurtigt at udføre opgaver. Lanceringen sker for at imødekomme efterspørgslen fra de kommercielle kunder, der ønsker at være i spidsen for at skabe en produktiv og hybrid arbejdsplads for deres medarbejdere.

Måske også noget for dig