Microsoft ❤️ udviklere: Velkommen til Build 2021

Build
På Microsoft Build 2021 præsenterer vi nye værktøjer og løsninger, der gør udviklere i stand til at hjælpe med at løse problemer i den virkelige verden.

Nedenstående er et oversat uddrag af denne blog.


Af Scott Guthrie, Executive Vice President, Cloud + AI Group

Det sidste år har været uden sidestykke. Udviklere har spillet en afgørende rolle i at hjælpe både virksomheder på tværs af brancher og mennesker overalt i verden med at tilpasse sig de udfordringer, en global pandemi fører med sig. Aldrig før har udviklere været vigtige for verden – og det bliver mere og mere tydeligt, at de er den næste generation af digitale skabere.

Microsoft er en virksomhed skabt af udviklere, for udviklere. Derfor er vores mål at give dem den fleksibilitet, det kræver at kunne imødekomme kundernes behov – behov, der udspringer af den virkelige verden. Udviklere og deres teams har brug for de bedste værktøjer og services på markedet for at gå fra idé til værdi på kortest mulig tid. Vores ambition er at være platformen for dem, der skaber platformene, og at sætte udviklere i stand til at bygge fremtiden.

Med Visual Studio Family, GitHub og .NET har Microsoft de bedste udviklerværktøjer i verden. Microsoft Cloud indeholder tjenester som Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 og Power Platform samt vores end-to-end-sikkerheds-, identitets- og adgangsstyringsløsninger. I form af Microsoft Cloud har vi en meget omfangsrig platform, som udviklere kan bruge til at skabe apps og løsninger til at nå ud til enhver – uanset placering. Vores produkter er skabt med tanke på udviklere, og det gør, at vi kan teame op med vores kunder på deres vej for at understøtte og sætte skub i udviklerhastighed.

I dag bruger over 95% af verdens største virksomheder Microsoft Cloud til at drive deres forretning – og i takt med at brancher udvikler sig og finder nye veje, bliver offentlig cloud-adaption en stadig vigtigere ingrediens i denne helt essentielle omstilling. Vores mål med Microsoft Cloud er at hjælpe vores kunder til at udforske det muliges kunst. At forstå vores kunders unikke oplevelser og tage ved lære af digitale ledere – og deres evne til at skabe værdi ved at bygge apps – er en helt grundlæggende del af vores vedvarende bestræbelser på at finde frem til, hvordan organisationer bedst fremskynder og forbedrer forretningsresultater.

I løbet af Microsoft Build 2021 vil flere af vores kunder fortælle om deres digitale omstilling og oplevelse med at gentænke, hvordan de interagerer med deres medarbejdere og kunder ved hjælp af Microsoft Cloud. Vi deler også vores nyeste innovationer inden for Microsoft Cloud og udviklerværktøjer samt dykker ned i, hvordan vi hjælper udviklere til at bygge produktivt, samarbejde sikkert og innovere i stor skala – uanset hvor de er.

Læs videre lige her.

Måske også noget for dig