Beskyt dig selv mod svindlere, der udgiver sig for at være fra Microsoft

Security

Svindel med teknisk support er et problem i hele branchen, hvor svindlere bruger skræmmende taktikker til at narre dig til unødvendige tekniske supporttjenester til angiveligt at løse problemer med enheder eller software, der ikke findes.

Vi oplever desværre, at der løbende er danskere, som bliver kontaktet af nogen, som udgiver sig for at være fra Microsoft, selvom de ikke er det.

I bedste fald så prøver svindlerne at få dig at betale dem for at “løse” et ikke-eksisterende problem med din enhed eller software. I værste fald, forsøger de at stjæle dine personlige eller økonomiske oplysninger. og hvis du giver dem mulighed for at få fjernadgang til din computer for udføre denne “løsning” på computeren, vil de ofte installere malware, ransomware eller andre uønskede programmer, der kan stjæle dine oplysninger eller beskadige dine data eller din enhed.

Du kan læse mere om, hvordan du beskytter dig mod denne type svindel lige her: Beskyt dig mod svindel med teknisk support

Måske også noget for dig