Microsoft introducerer nye Surface-produkter til Windows 11

I dag løfter Microsoft sløret for den største opdatering af Surface-porteføljen i virksomhedens historie. De nye Surface-produkter er designet, så alle lige fra gamere, kreative og familier til virksomheder i alle størrelser kan fokusere på det, der betyder noget for dem, mens teknologien træder i baggrunden.

Nedenstående er et dansk uddrag af denne blog.

For flere billeder og mere dybdegående materiale kan dette microsite besøges.


Af Pete Kyriacou


Windows har altid været en platform for innovation. Siden Windows for første gang ændrede vores oplevelse af computeren, har nye hardwareprodukter hjulpet flere og flere mennesker til at interagere med teknologien. Fra den første mus, der låste op for peg og klik-funktionen til 2-i-1 teknologi, der medførte touch-skærme og en lang række andre moderne funktioner, har Windows og Microsofts enheder sammen redefineret, hvad der kan lade sig gøre på en PC. Gennem vores historie med Surface har vi set, at de mest meningsfulde oplevelser kommer fra innovation i krydsfeltet mellem hardware og software. Netop denne idé var katalysatoren for Surface – at bygge hardware, der ikke kun er en scene for Windows, men også skubbe platformen og økosystemet fremad.

Hver ny version af Windows åbner for den næste generation af hardwareinnovation. I det seneste årti har Surface stået i spidsen og udfordret konventionerne, bragt banebrydende nye oplevelser og skabt helt nye kategorier af enheder.

 

På tærsklen til lanceringen af Windows 11, løfter vi i dag sløret for den hidtil største opdatering til Surface-porteføljen. Med PixelSense-skærme, ny pen-teknologi, førsteklasses mikrofoner og kameraer, kraftfuldt silicium og alsidige designs er de nye Surface-enheder designet til at tage Windows’ innovation til det næste niveau. Vores nye portefølje omfatter:

 

  • En ny udgave af vores bærbare computer med nyt Surface Laptop Studio.
  • En opgradering til vores ikoniske 2-i-1-familie med et redesignet Surface Pro 8, ny Surface Go 3 og opdateringer til Surface Pro X.
  • En udvikling af dobbeltskærm mobil-produktivitet med Surface Duo 2.
  • Surface Slim Pen 2, der ved brug af haptisk feedback tager det digitale tegne-arbejde til et nyt niveau.
  • Nyt tilbehør, der sætter fokus på bæredygtighed og inklusion og dermed repræsenterer et udvidet syn på fremstillingen af produkterne.

 

Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio er designet sammen med Windows 11 og er den mest kraftfulde Surface, vi nogensinde har bygget. Det er kulminationen på mange års Surface-innovation på blandt andet hængsler, display og silicium, hvor vi har samlet det bedste fra rækken af tidligere Surfaces i én kraftfuld enhed.

Surface Laptop Studio giver dig styrken fra en stationær computer, letheden fra en bærbar og udgør et kreativt studie i ét produkt. Det er det ideelle produkt til udviklere, dygtige kreative, weekend-gamere og designere.

Surface Laptop Studio har et nyt ultraholdbart dynamisk vævet hængsel, der gør det muligt problemfrit at skifte fra en tilstand til en anden.

  • I bærbar tilstand får du en førsteklasses skriveoplevelse med et fuldt tastatur og ”Precision Haptic touchpad”.
  • I scenetilstand vippes 14,4” PixelSense-touchskærmen til den perfekte vinkel for spil, streaming, docking eller kundepræsentationer. Når tastaturet er væk, kan du fordybe dig i displayet og interagere med Surface Slim Pen 2, touch eller touchpad.
  • I Studie-tilstand kan du bruge lærredet til skrivning, skitsetegning og andre kreative sysler.

Startprisen på den nye Surface Laptop Studio er 13.490 kroner.

Surface laptop studio

Surface Pro 8

Denne opdatering til vores ikoniske 2-i-1 repræsenterer den mest betydningsfulde fremgang siden Pro 3. Surface Pro 8 er mere end dobbelt så hurtig som Pro 7. Den har 11. generations Intel® Core ™-processorer, to Thunderbolt 4-porte og er bygget på Intel® Evo ™-platformen. Disse præstationsgevinster – Windows 11 og de op til 16 timers batterilevetid[1] – gør Surface Pro 8 til den mest kraftfulde 2-i-1 på markedet.

Startprisen på Surface Pro 8 er 9.290 kroner.

Surface Slim Pen 2

Ved at tilbyde en enkel pen-oplevelse, gør vi det muligt for teknologien at træde i baggrunden. Når du intuitivt kan sætte pennen på skærmen og fordybe dig i produktive og kreative udfoldelser, øges koncentrationen og der åbnes op for en verden af nye muligheder. Vi er derfor glade for at tage det næste store skridt ved at gøre vores pen-oplevelse mere naturlig og smidig end tidligere.

Med en trykstyrke på nul og ultralav latenstid giver Surface Slim Pen 2 dig endnu større kontrol og nøjagtighed. Den nydesignede og endnu skarpere spids hjælper med at sætte et finere tryk på skrift, skygge og trykfarve. Når pennen magnetisk er tilsluttet Surface Laptop Studio eller opbevares i Surface Pro Signatur-tastaturet, oplades den og er klar til brug, når det er nødvendigt.

Startprisen på Slim Pen 2 er 999 kroner.

Surface Pro X

For et år siden annoncerede vi den tynde, lette og LTE-tilsluttede Surface Pro X, der kører på vores Microsoft SQ2 ARM silicium. Dette produkt fusionerede de alsidige funktioner fra Surface Pro med nye niveauer af energieffektivitet og tilslutningsmuligheder. Med indbygget Windows 11 og ”64-bit emulations” tilbydes flere applikationer end nogensinde før. For eksempel er programmer som Microsoft Teams, Office, Adobe Photoshop og Lightroom optimeret til ARM. Vores nye Wi-Fi-model betyder, at vi kan bringe det tynde, slanke design med heldags-batterilevetid1 til det mest overkommelige prispunkt nogensinde.

Startprisen på Surface Pro X er 7.490 kroner.

Surface Go 3

Den bærbare Surface 2-in-1 er perfekt til dine daglige opgaver, lektier og leg. Surface Go 3 er designet til at vise alt det bedste fra Windows 11. Surface Go 3 er 60% hurtigere med en Intel Core i3-processor. Produktet bringer valgfrit LTE AdvanTced3[2], heldags-batterilevetid1, indbygget Microsoft-sikkerhed og er optimeret som både tablet og bærbar med digital pen og touch.

Med sine kun 1,2 kilo, 1080p-kameraer, førende studiemikrofoner, Dolby Audio og et 10,5” touch-display er Go 3 er den perfekte enhed til at udforske, samarbejde og lege fra hvor som helst.

Startprisen på Surface Go 3 er 3.490 kroner og kan allerede nu bestilles her.

Surface Duo 2

Surface Duo 2 er designet for at demonstrere Microsoft 365’s styrke i din lomme. Så du kan bringe dobbelt-skærmet produktivitet og underholdning med dig, uanset hvor du går. Da Surface Duo blev lanceret sidste år, skubbede vi grænserne for, hvad en mobilenhed kan. Med Surface Duo 2 skubber vi den vision endnu længere, samtidig med at vi tilbyder de kernefunktioner, folk forventer af en moderne premium-smartphone.

Ny tilgang til produktfremstilling

Microsoft har etableret et langsigtet engagement i bæredygtighed og er fortsat engagerede i at blive CO2-neutrale, skabe zero waste og være vandpositive inden 2030. For at nå disse mål evaluerer vi regelmæssigt hver eneste del af vores produkt og fremstillingsproces igennem en bæredygtig linse.

Med mere end en milliard mennesker der lever med et handicap over hele kloden og vores overbevisning om, at teknologi bør tilpasse sig mennesker, ser vi derudover en mulighed for at udvide fordelene ved premium computing til dem, der ofte overses. Det gør vi ved at udvide vores tilgang til produktfremstilling gennem inklusion, opmærksomhed og innovation.

Microsoft Ocean Plastic Mouse

Hvert trin er vigtigt på vejen mod mere bæredygtighed. Gennem et unikt samarbejde med SABIC har vi skabt en plastik af høj kvalitet fremstillet af 20 procent genbrugsplast fra havet, som er genvundet eller skyllet i land. Ocean Plastic Mouse, som er fremstillet af denne plastic, er et miljøvenligt, behageligt tilbehør, der tager små skridt for at reducere spild, og samtidig giver dig et strækt tilbehør lige ved hånden.

Startprisen på Microsoft Ocean Plastic Mouse er 209 kr.

Surface Adaptive Kit Surface

Adaptive Kit er skabt i vores tech-lab og er resultatet af et designsamarbejde med mennesker, der lever med et handicap. Kittet er designet til at gøre enhederne mere tilgængelige for alle, uden at gå på kompromis med form eller funktion. Ved brug af Keycap-etiketter, bumpetiketter, port-indikatorer og enhedsåbnere er det lettere end nogensinde at finde, åbne og bruge vores enheder. Surface Adaptive Kit vil være tilgængeligt senere på året.

Læs mere her.

De fleste af produkterne vil være tilgængelige i første kvartal af 2022, mens Microsoft Ocean Plastic Mouse og Surface Go 3 med 64gb WiFi og 128gb WiFi (platinum) vil være tilgængelige allerede i oktober 2021. Besøg Microsoft.com for at lære mere og find den rigtige Surface til dig.

Læs mere om Surface for Business på Surface.com/business, og få kontakt til en autoriseret forhandler. Mangel på produktet halvledere har skabt længere leveringstider, men hvis der afgives ordrer i oktober, har vi mulighed for at opfylde al efterspørgsel i dette kalenderår.

 

[1] Batterilevetiden varierer betydeligt og afhænger af brug, netværk og funktionskonfiguration, signalstyrke, indstillinger og andre faktorer. Se aka.ms/SurfaceBatteryPerformance for detaljer

[2] Surface Go 3 med LTE Advanced kommer snart. Besøg Surface.com for at få opdateringer om tilgængelighed på dit marked. Tilgængeligheden kan variere efter marked og konfiguration. Servicetilgængelighed og ydelse afhænger af tjenesteudbyderens netværk. Kontakt din tjenesteudbyder for at få flere oplysninger, kompatibilitet, priser, SIM-kort og aktivering. Se alle specifikationer på Surface.com.

 

 

Måske også noget for dig