Microsoft introducerer nyt Teams-produkt designet specielt til små virksomheder i en hybrid verden

Teams

I et hybridt arbejdsmiljø har små virksomheder mere end nogensinde før brug for fleksibilitet og teknologi, der gør det muligt at samarbejde både forskudt, i realtid og fra enhver lokation. Teams Essentials er skabt til at støtte små virksomheders arbejde, samarbejde og vækst – og inkluderer nye møde-, chat- samt samarbejdsfunktioner til markedets mest konkurrencedygtige pris.

I dag præsenterer Microsoft ’Teams Essentials’ – det første selvstændige Microsoft Teams-produkt designet specielt til små virksomheder. Teams Essentials giver små virksomheder en professionel og økonomisk overkommelig mødeløsning til at understøtte samarbejde og produktivitet i et hybridt arbejdsmiljø. Til kun 4$ pr. person pr. måned er Teams Essentials den prismæssigt mest konkurrencedygtige løsning til onlinemøder og -samarbejde på markedet.

“Vi ved, hvor svære de seneste 20 måneder har været for små virksomheder. De har været nødt til at demonstrere ekstrem fleksibilitet for at tilpasse sig – ofte med begrænset adgang til værktøjer og teknologi,” siger Jared Spataro, Corporate Vice President of Modern Work hos Microsoft. “Teams Essentials er bygget specifikt til at opfylde små virksomheders unikke behov, så de kan trives i denne nye virkelighed.”

Teams Essentials byder på vidtrækkende funktioner, der gør det muligt at samarbejde og afholde professionelle møder – alt sammen på ét sted – herunder:

  • Gruppemøder i op til 30 timer
  • Møder med op til 300 deltagere
  • 10 GB cloud-lagringsplads pr. bruger

Ifølge LinkedIn-data er åbne SMV-stillingsopslag steget med 81,9% sammenlignet med 1. november 2020. Små virksomheder har derfor i høj grad brug for fleksibiliteten til at kunne ansætte nye medarbejdere, uanset hvor de befinder sig. Det understøtter Teams Essentials.

Mere end nogensinde før har små virksomheder ligeledes brug for den fleksibilitet og teknologi, der åbner døren til nye måder at arbejde på – såsom synkront og forskudt samarbejde. Med Teams Essentials får små virksomheder en måde at arbejde, samarbejde og vokse på, der er til at betale.

Kunder kan købe Teams Essentials direkte via Teams-webstedet eller gennem forskellige Microsoft Cloud-partnere.

Læs mere om Microsoft Teams Essentials her.

Måske også noget for dig