Den optimale ledsager: Introduktion til Surface Laptop Go 2

Den nye Surface Laptop Go kan forudbestilles fra 1. juni 2022 og viser med sine opdaterede funktioner og nye specifikationer de mange egenskaber, der definerer Windows 11 PC. 

Af: Pete Kyriacou, CVP, Microsoft Devices

Da vi første gang introducerede Surface Laptop Go i 2020, skulle hele verden navigere i omfattende og nye måder at være forbundet til hinanden og skabe oplevelser på. Windows-pc’en blev derfor vigtigere end nogensinde før – både i forhold til arbejde, skole, leg og sociale relationer. Gennem innovative hardware- og softwareoplevelser skabte vores produktudviklere hos Surface et brugervenligt produkt, der oversteg alle forventninger.

Uanset, om man surfede på nettet, arbejdede, gik i skole eller slappede af med sin yndlingsserie, skabte Surface Laptop Go en fantastisk pc-oplevelse. Det har altid været formålet med Surface Laptop Go, og det bliver kun bedre i fremtiden.

Lær Surface Laptop Go 2 at kende.

Den bedste ledsager

Vi er glade for at kunne præsentere Surface Laptop Go 2. Produktet er nøje udformet til at levere Surface kvalitetsdesign og funktioner i et ultra-bærbart format. Mens funktioner som Instant On og Window Hello sikrer, at du ubesværet kan åbne din PC og komme i flow med det samme. Du vil straks føle dig hjemme med den livlige 3:2, 12,4-tommer PixelSense touch-skærm, og med et forbedret HD-kamera og dobbelte Studio Mics vil du både se og lyde optimalt, når du foretager videoopkald.

Surface Laptop Go 2 har en kompromisløs, førsteklasses Surface-tasteoplevelse og så er den suppleret med et stort præcisions-trackpad. Surface Laptop Go 2 vejer kun 1.125 kg og indeholder kraften fra den 11. generation af Quad-core Intel® Core™ i5-processor. Med en batterilevetid på et døgn og hurtig opladning er Surface Laptop Go 2 den perfekte ledsager til undervisningen, kontoret og kaffebaren.

Nye farver og materialer

Surface-farvepaletten er også blevet et vigtigt kendetegn for vores produktdesign, hvor vi udforsker unikke og smukke oplevelser i mødet mellem farve og materialer. Fra det rene aluminiums-ydre til de varme og behagelige Alcantara-lakeringer, har vi fokuseret på at skabe autentiske, sofistikerede looks, der er udtryksfulde i deres nuancer. Ud over farverne Ice Blue, Sandstone og Platinum er vi glade for at kunne præsentere Surface Laptop Go 2 i en frisk Sage-farve, der er inspireret af både grønne og grå nuancer med et strejf af blåt. I naturligt lys ser du den bløde refleksion af førsteklasses aluminiumsmateriale, der både er beroligende, men samtidig tilføjer Surface-farvepaletten lidt kant. Vi håber, du vil elske det lige så meget, som vi gør.

Mens vi skaber et stilrent produkt, er vi også forpligtet til at udvikle og tænke bæredygtigt, derfor er C-coveret (tastatur og pegefelt), AB-cover (skærm) og batteri[1] samt Surflink-kablet – lige som med SSD – nu også omfattet af udskiftelige komponenter, der hjælper med at forøge levetiden på din enhed.

m

Ice Blue

Sandstone

Platinum

Sage

Let, håndterbar og sikker

Under det elegante ydre er Surface Laptop Go 2 den første Intel-baserede secured-core pc fra Surface, der med innovation fra chip til cloud giver kunder et helt nyt niveau af sikkerhed. Uanset, om den implementeres i en stor organisation eller på din hjemmearbejdsplads, tilbyder Surface Laptop Go 2 en letvægts, håndterbar og funktionel enhed til enhver medarbejder. Vi opfordrer dig til at gå ind på vores IT Pro Blog for at lære mere om, hvordan Surface Laptop Go 2 er en fantastisk mulighed for dig og din forretning.

Gennem form og funktion, demonstrerer den nye Surface Laptop Go 2, hvordan du kan fremvise din stil, udforske dine interesser eller vækste din forretning. Vi er glade for at kunne præsentere Surface Laptop Go 2 til en startpris på 5.299kr. Uanset, om du leder efter det perfekte produkt til at tage med på ferie eller en premium-enhed til det kommende skoleår, har den elegante, pålidelige og sikre Surface Laptop Go 2 hele pakken.

Vi skal kunne stole på vores enheder til de interaktioner og relationer, der betyder allermest for os, og vi forventer mere af dem end nogensinde før. Den forventning kan Surface Laptop Go 2 leve op til.

Besøg Microsoft.com for at forudbestille i dag på udvalgte markeder. Ordrer sendes den 7. juni. Virksomheder kan besøge Surface for Business-siden for at lære mere eller kontakte en autoriseret forhandler.

[1] Field Replaceable Unit (FRUs) are components replaceable by Microsoft or a Microsoft Authorized Service Provider.

 

Måske også noget for dig