Microsoft Inspire 2022: Nye partnermuligheder og løsninger til hybridarbejde – og meget mere

Nedenstående er et uddrag af denne blog

I denne uge løb Microsoft Inspire 2022 af stablen– den ideelle anledning til at sætte fokus på og reflektere over vigtigheden af Microsofts store partnerøkosystem. I år med nyheder indenfor vækst og profitskabelse gennem partnerfokuserede platforme, styrket innovation og hjælp til øget og mere strømlinet sikkerhed for kunder på tværs af platforme.

Microsoft har mere end 400.000 værdifulde partnere, der beskæftiger mere end 22 millioner mennesker rundt om i verden. Og hvert år afholder Microsoft et event, hvor vi fejrer partneres store arbejde for at anerkende deres indflydelse på tværs af erhvervslivet og industrien. Ved 2022 Microsoft Partner of the Year Awards hyldede vi – igen i år – vores partneres succeser og udvikling i over 100 lande og i en lang række kategorier, herunder Modern Work, Azure, Business Applications og Social Impact.

Ved Microsoft Inspire 2022 præsenterede vi en række nyheder, der giver vores partnere mulighed for at få endnu mere ud af Microsofts løsninger og udvide forretningen, transformere arbejdsgange og opretholde sikkerheden på tværs af cloud-løsninger.

Vi har samlet de vigtigste nyheder fra Microsoft Inspire 2022 her:

Nye muligheder for uafhængige softwareleverandører (ISV’er)

Med en efterspørgsel på cloud-løsninger, der anslået overstiger 1 milliard $ i 2025, er softwareudbydere vigtigere end nogensinde før. Til Inspire 2022 gav vi vores partnere nye muligheder ved at investere i nye programmer, fordele og ressourcer, der hjælper alle ISV’er – store som små – med at imødekomme kundernes behov, udvikle forretning og strategi hurtigere og mere omkostningseffektivt.

Microsofts ISV Success Program skal bane vejen for ISV’ers succes i Microsoft Cloud Partner Program og hjælpe ISV’er med at innovere hurtigt, bygge veldesignede applikationer, udgive dem på Microsofts commercial marketplace og øge salget. Programmet bliver bredt tilgængeligt i efteråret 2022. Med Micosofts ISV Success Program kan softwareudbydere nu tilgå en forbedret fordelspakke på tværs af Microsoft Cloud. Den giver adgang til cloud sandboxes og innovative udviklerværktøjer, der accelererer softwareproduktionen og de tekniske og forretningsmæssige ressourcer.

Derudover er Marketplace Rewards blevet integreret i programmet. På Microsofts commercial marketplace er margin sharing nu blevet tilgængelig via marketplace. Og et spændende partnerskab med Tackle.io, skal hjælpe ISV’er med at skalere forretningen, nå ud til Microsoft-kunder, forenkle salget og øge væksten. I år introduceres desuden også nye branchebetegnelser for ISV’er. Partnere kan læse mere og se eller gense co-design-sessionerne fra Inspire 2022 her.

Disse nye fordele, sammen med Microsofts brancheførende markedsgebyr på kun 3 %, gør det let for ISV’er at udvikle, sælge og tage del i fordelene på Microsoft Cloud.

Microsoft Cloud for Sovereignty

Regeringer over hele verden accelererer deres digitale transformation for at skabe nye muligheder for social og økonomisk vækst, forbedre tjenester og understøtte juridisk regulering i borgernes interesse. Til det formål annoncerer Microsoft nu løsningen Microsoft Cloud for Sovereignty, designet specifikt til den offentlige sektor. Løsningen gør det muligt for regeringer og kunder i den offentlige sektor at udnytte Microsoft Clouds fulde ydeevne, samtidig med større datakontrol, robusthed og transparens i de operationelle processer. Læs mere om annonceringen i blogindlægget her.

Digital Contact Center Platform

Det er top-of-mind for både vores partnere og deres kunder at opbygge en bedre kundeserviceoplevelse. Med den nye Digital Contact Center Platform har vi samlet adskillige Microsoft-produkter – herunder Nuance, Dynamics 365, Power Platform og Microsoft Teams – i én samarbejdsplatform for at skabe en problemfri kundeoplevelse for brugere, der søger hjælp – uanset hvilken kanal, de anvender.

ISV’er kan bruge platformen til at bygge smartere chatbots, udvikle hurtigere live chatbokse og benytte intuitive AI-løsninger. Målet er at skabe et mere personligt engagement på tværs af digitale kanaler, så kunderne ikke behøver at gentage information, og så virksomheder kan fokusere på at udvikle dybere relationer med deres kunder og reducere omkostningerne.

Azure Space Partner Community

Det næste paradigme for cloud computing skaber helt nye muligheder. Organisationer på tværs af adskillige industrier benytter nu satellitter og anden rumteknologi til at udbrede netværksforbindelse overalt og åbne op for nye indsigter via data fra rummet.

For at understøtte det blomstrende økosystem af rumpartnere annoncerer vi Azure Space Partner Community, som gør det muligt for vores mange partnere at levere de mest innovative tilbud til vores fælles kunder og fremtidens cloud computing.

Få succes med hybridarbejde

Hybridarbejde er kommet for at blive. Organisationer udfordres verden over til at balancere medarbejdernes krav om fleksibilitet med virksomhedens behov.

Der er det seneste år blevet lanceret mange nye funktioner i Microsoft 365 og Microsoft Teams, der lader folk bidrage uanset, hvor og hvornår de arbejder. Herunder Excel Live, der gør det muligt at arbejde sammen direkte i Teams-mødevinduet og reagere på delt indhold via Microsoft Whiteboard, samt Microsoft Viva; en medarbejderoplevelsesplatform, der øger produktiviteten, trivslen og skaber tættere samarbejde. Og sidst men ikke mindst den nye Viva Engage-app, som bringer organisationer og kollegaer tættere sammen fx via personlige stories fra arbejdsdagen.

Windows 365 fylder et år

Inspire 2022 markerede også Windows 365’s etårs fødselsdag. I løbet af det forgangne år har produktet udviklet sig med adskillige nye funktioner, såsom tidspunktsgendannelse og Autopatch, til nutidens moderne arbejdsplads.

Nyhederne viser Microsofts fortsatte dedikation til at hjælpe vores partnere med at vækste forretningen, skabe bedre kundeoplevelser og tilpasse sig cloud-transformationen, der foregår på tværs af brancher. Men alle disse nyheder udgør kun toppen af isbjerget.

Hvis du vil læse om alle nyhederne fra Inspire, anbefaler vi at se oplæggene fra Satya Nadella, Nick Parker og Judson Althoff. Du kan også gå på opdagelse i de produktspecifikke blogs nedenfor.

Relaterede links:

Tags: 

Måske også noget for dig