Kom i praktik hos Microsoft i uge 45

Fra den 7. – 10. november 2022 (uge 45) holder Microsoft i Danmark praktikuge for 8. og 9. klasseselever.

I løbet af de fire dage vil du komme til at stifte bekendtskab med forskellige arbejdsopgaver, rutiner og metoder gennem både selvstændigt arbejde og i mødet med en række medarbejdere i Microsoft, som vil stille dig opgaver og fortælle om deres arbejdsliv. Hele omdrejningspunktet for de fire dage vil være en spændende case, hvor det handler om at omsætte dine gode idéer til en færdig løsning ved brug af Microsofts teknologier. Vi hjælper dig naturligvis i hele processen og under udviklingen af løsningen.

Der vil være oplæg på både dansk og engelsk i løbet af praktikugen. De primære oplæg og vejledning vil være på engelsk.

 

Da vi allerede har fået over 30 tilmeldinger (og vi har plads til 30 elever), har vi lukket tilmeldingslisten. Hvis du har tilmeldt dig, får du snarest besked, om du har fået en plads. Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, er du velkommen til at komme på vores venteliste ved at udfylde denne FORMS. Ventelisten vil være åben indtil 21. oktober kl. 12, hvorefter vi hurtigst muligt giver besked, om du har fået en plads eller ej.  

 

 

Corona forbehold

Vi håber ikke, at corona kommer i vejen for afholdelsen af praktikugen. Hvis vi bliver nødt til at aflyse praktikugen, vil dette blive kommunikeret senest to uger før praktikugen.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til Anders Westermann på [email protected]

 

 

 

Måske også noget for dig