Optimeret til skolebrug: Nu præsenterer Microsoft Surface Laptop SE i Danmark

De sidste par år har ændret uddannelseslandskabet betydeligt. Takket være teknologiens muligheder har elever kunne fortsætte deres skolegang trods ændrede forhold. I dag præsenterer Microsoft det næste store skridt i digitaliseret læring med Surface Laptop SE, som udkommer i Danmark den 8. december.

“Det er utrolig spændende endelig at kunne præsentere Surface Laptop SE på det danske marked, og ligesom resten af ​​Surface-familien er enheden designet med brugeren i fokus. Sammen med Windows 11 SE, der er tilpasset skolemiljøer, og læringsværktøjer som Microsoft 365 er Surface Laptop SE en fantastisk enhed til læring,« siger Sonia Blanco-Hansen, divisionschef for Surface hos Microsoft Danmark.

Surface Laptop SE ligger på et godt prisniveau, samtidig med at den tilbyder den samme høje kvalitet inden for skriveoplevelser som resten af ​​Surface-familien. IT-administratorer kan nemt udskifte beskadigede computerdele i Surface Laptop SE, hvor vigtige komponenter som skærm, batteri, tastatur – selv bundkortet – kan udskiftes. Derudover kan IT-administratorer også nemt administrere enhederne – fra udrulning af enhederne til daglig administration af dem (2). Disse løsninger sparer skolerne og deres IT-afdelinger for både tid og penge.

“Vi ser en stor efterspørgsel fra skoler, der ønsker enheder med høj sikkerhed og kvalitet, der fremmer elevernes læring både eksternt og i klasseværelset. Windows 11 SE er desuden optimal for Surface Laptop SE, og styresystemet er udviklet på baggrund af feedback fra både lærere og IT-administratorer på skolerne for at reducere forstyrrelser og for at være så sikker som muligt,” fortæller Angélique Espensen, der er ansvarlig for skoler og videregående uddannelser hos Microsoft Danmark.

Surface Laptop SE koster fra DKK 2.299-3.099 og frigives på det danske marked til erhvervskunder den 8. december, men kan forudbestilles allerede i dag.

Info om Surface Laptop SE:

  • Batterilevetid hele dagen (1): Med op til 16 timers standardbrug holder Surface Laptop SEs batteri til både skolearbejde i klasseværelset og lektier derhjemme.
  • Kraftig 11,6-tommer skærm: Skærmen med høj opløsning justerer lysstyrken efter hvor lyst det er omkring dig.
  • Evne til at arbejde online og offline (2): Tag fat på skolearbejdet, uanset hvor du er, med online- og offline-funktionaliteten.
  • Intel® Celeron®-processor: Processoren giver mulighed for en gnidningsfri oplevelse i både Windows 11 SE og de indbyggede apps, der tilbyder læring i høj kvalitet.

1) Batteritiden varierer blandt andet afhængigt af brug, netværk og indstillinger. Se flere oplysninger på aka.ms/SurfaceBatteryPerformance.

2) Nogle funktioner kræver Microsoft 365 eller Office 365-licens, som sælges separat.

Læs mere om Surface Laptop SE her.

 


 

For yderligere spørgsmål, kontakt kommunikationsdirektør i Microsoft Danmark, Ditte Namer, tlf. 24 37 52 45, [email protected]

 

 

 

 

Måske også noget for dig