Mette Kaagaard bliver ny adm. direktør i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark får ny administrerende direktør den 1. januar 2023, hvor nuværende Managing Partner hos Deloitte, Mette Kaagaard tiltræder. Udnævnelsen sker som følge af nuværende administrerende direktør Nana Bules beslutning om at søge nye udfordringer efter mere end 20 år i Microsoft.

Fra 1. januar 2023 bliver nuværende partner og leder af Deloittes danske Risk Advisory-afdeling, Mette Louise Kaagaard, administrerende direktør i Microsoft Danmark. Mette Kaagaard kommer fra en rolle som Managing Partner for Risk Advisory i Deloitte Danmark og har mere end 20 års erfaring med ledelse, digitalisering og teknologi. Ud over at arbejde i rådgivningsbranchen hos Accenture og Deloitte, har Mette Kaagaard arbejdet med software, platforme og IT-infrastruktur – bl.a. som Executive Vice President i KMD, Managing Director i Conscia og CIO i Egmont.

”Jeg har gennem hele min professionelle karriere benyttet Microsofts teknologier og løsninger, når kunder har skullet nytænke eller modernisere deres forretning. Derfor er det mig en stor glæde, sammen med Microsofts mange dygtige medarbejdere, kunder og partnere, at få lov at fortsætte en stærk digital udvikling her i Danmark,” siger Mette Kaagaard.

Nana Bule takker af efter 20 års karriere hos Microsoft

Nana Bule startede sin karriere i Microsoft i 2002 og har siden 2013 været en del af den danske direktion, inden hun i 2019 blev udnævnt til administrerende direktør. Under Nana Bules ledelse, er omsætningen i Microsoft Danmark fordoblet og der er skabt endnu tættere bånd til det danske partner-økosystem og de danske kunder gennem strategiske partnerskaber og banebrydende innovation. Samtidig har hun spillet en helt afgørende rolle i den igangværende etablering af en grøn, dansk datacenterregion, der er Microsofts bredeste investering i Danmark.

”Det har været et stort privilegium at stå i spidsen for Microsoft Danmark, og det har derfor været en svær beslutning, men efter to årtier er tiden nu moden til at åbne det næste kapitel i min karriere. Jeg er stolt over de resultater, vi har skabt sammen og jeg giver trygt staffetten videre til Mette Kaagaard, der sammen med alle de dygtige medarbejdere i Microsoft skal drive forretningen videre mod nye horisonter,” siger Nana Bule.

Nana Bule overlader rollen som administrerende direktør i Microsoft Danmark til Mette Kaagaard den 1. januar 2023 og bliver januar måned ud for at sikre en god overdragelse.

 

Blå bog – Mette Kaagaard:

 • 2021-2022: Managing Partner, Risk Advisory, Deloitte Danmark
 • 2020-2021: Managing Director, Conscia Danmark
 • 2015-2020: Executive Vice President, KMD
 • 2008-2015: Adm. Direktør, Schultz Holding
 • 1991-2008: Forskellige stillinger inden for IT og mediebranchen.
 • Uddannet maskiningeniør fra DTU og HD i organisation og it fra CBS

Blå bog – Nana Bule:

 • 2019-2022: Adm Direktør, Microsoft Danmark & Island
 • 2016-2019: Head of Marketing & Operations (COO, CMO), Microsoft Danmark & Island
 • 2013-2016: Director, Consumer & Channel Group, Microsoft Danmark
 • 2002-2013: Forskellige ledende stililnger indenfor salg, rådgivning og produktmarketing, Microsoft Danmark
 • 2000-2002: Business Development Manager, HABURI.com
 • Nana sidder i en række bestyrelser – bl.a. Energinet, Arla Foods og Dansk Industri, hvor hun er formand for udvalget for Klimapolitik & grøn omstilling
 • Formand for Regeringens Digitaliseringsråd
 • Uddannet fra CBS, IT-Universitetet samt bestyrelsesuddannelse fra IMD

 

Billeder af Nana Bule kan hentes her.

Billeder af Mette Kaagaard kan hentes her.

 

For yderligere spørgsmål kontakt venligst:

Morten Skøtt
Pressechef, Microsoft Denmark
Tlf. +45 29 22 97 60
[email protected]

 

Måske også noget for dig