Find vinderne af Microsoft Partner Awards 2023 her

I går afholdt vi vores årlige fejring: Microsoft Partner Awards, hvor vi fejrer vores fantastiske partnere for deres successer og innovative løsninger. Aftenen bød på spænding, anerkendelse og glade partnere.

Microsofts partnere udvikler og implementerer løsninger bygget på Microsofts teknologi, og som tak for den store indsats bliver de dygtigste partnerne hvert år hyldet ved et awardshow hos Microsoft Danmark. Igen i år var der et særdeles stærkt felt af nominerede partnere, som med deres innovative løsninger har imponeret de to juryer

I år blev der uddelt 14 priser, så spændingen var i højsædet, da priserne skulle deles ud.

Vores Solution Area awards blev udvalgt af en intern jury, og vores Digital Transformation & Social Awards vindere blev valgt af en ekstern jury, som bestod af Natasha Saxberg, CEO IT Branchen, Casper Klynge, SVP Dansk Erhverv samt Rikke Zeberg, Direktør Dansk Industri Digital.

Vinderne af de forskellige priser

Årets partner fra Danmark og Island

 •  Årets partner Danmark: Fellowmind
 • Årets partner Island: Advania

Årets Solution Area partnere

 • App Innovation: cVation
 • Business Applications: Fellowmind
 • Cloud Infrastructure: Accenture / Avanade
 • Data & AI: twoday kapacity
 • Low Code Development: NNIT
 • Modern Work: APENTO
 • Security: VENZO

Årets Digital Transformation & Social partnere

 • Energy: twoday kapacity
 • Financial Services: Immeo
 • Healthcare & Life Sciences: NNIT
 • Social Impact: Atea
 • Sustainability: Inspari

Måske også noget for dig