Sikkerhed og GDPR

Webinarer om sikkerhed

Risikoen for cyberangreb og tab af data er gennem de seneste år steget for både danske såvel som udenlandske virksomheder.

De cyberkriminelle bliver stadigt dygtigere og mere organiserede, hvilket fortsat stiller større krav til virksomhedernes beredskab, kommunikation og sikkerhedsværktøjer.

Du har mulighed for at se vores række af webinarer om sikkerhed, hvor der tages udgangspunkt i kendte forretningsscenarier som afsæt til en god diskussion og gennemgang af, hvordan virksomheder og organisationer kan sikre, at deres data ikke bliver kompromitteret. Vores egne eksperter og udvalgte gæster kaster mere lys over de mange sikkerhedsløsninger, der allerede eksisterer, samt de, der er på vej.

Se rækken af sikkerhedswebinarer lige her

EU’s Persondataforordning (GDPR)

Har du styr på, hvilke ændringer EU’s Persondataforordning og den nye danske Persondatalov medfører i en Microsoft-kontekst?

EU’s Persondataforordning stiller mange organisationer overfor en række nye presserende opgaver i forhold til persondatabehandling. Med udgangspunkt i en risikoanalyse skal den dataansvarlige bl.a. kunne dokumentere passende processer og ikke mindst passende beskyttelse af data.

Et stigende antal organisationer benytter én eller flere Microsoft Cloud-produkter og -services i deres databehandling, hvilket naturligvis også skal inkluderes i arbejdet med forordningen. Vi har samlet en række GDPR-webinarer, så du har chancen for at være opdateret, uanset om du sidder som ansvarlig leder i it, salg, jura, marketing eller administration iøvrigt. I webinarerne guider Microsofts Teknologi- og Sikkerhedsdirektør Ole Kjeldsen dig sikkert gennem GDPR-landskabet.

Her kan du se hele rækken af kommende samt tidligere GDPR-webinarer

Kontakt os

Microsofts kundeservice
Support

Telefon 82333100 (man-fre 9.00-18.00)

Træt af telefonkøer og tast-selv-menuer? Med mange produkter kan du bestille en opringning eller chatte direkte med en supportmedarbejder. Se mere her


Microsoft i Danmark
Kanalvej 7

2800 Kongens Lyngby
Telefon 44890100 (man-tors 7.30-17.00 fre 7.30-16.30)


Generelle henvendelser (ikke support):
danmark@microsoft.com

Følg os

Surface Go – dit device på farten

Iceland runs on Trust

Sådan skaber Coop digitale kundeoplevelser i verdensklasse