Xbox-pelit palkintosateessa Finnish Game Awards -peligaalassa

 |   Microsoft News Center

Suomen peliala juhli eilisiltana FIGMAn järjestämässä Finnish Game Awards -gaalassa palkitsemalla vuoden 2012 parhaat pelit. Gaala järjestettiin Teatteri Forumissa Helsingissä.

Xbox 360 -pelit palkittiin gaalassa moninkertaisesti, kun Dance Central 3 valittiin vuoden liikkeentunnistuspeliksi ja Forza Horizon vuoden ajopeliksi. Tämä oli jo kolmas vuosi peräkkäin kun Dance Central -tanssipelisarja saa vuoden peli -palkinnon ja ohjaimetonta Kinect-teknologiaa hyödyntä peli palkitaan vuoden liikkeentunnistuspeliksi.

Vuoden peliksi valittiin yleisöäänestyksellä kotimainen Clash of Clans.

Muut Xbox 360:lla pelattavat palkitut pelit ovat: vuoden seikkailu/tasoloikkapeliksi valittiin Assassin’s Creed 3, vuoden urheilupeliksi NHL 13, vuoden roolipeliksi Mass Effect 3, vuoden toimintapeliksi Far Cry 3, vuoden perhepeliksi Skylander’s Giants ja vuoden musiikkipeliksi Rocksmith.

Lisätietoja FIGMAn lehdistötiedotteesta.

Tags: ,