Huikeat Xbox-julkistukset E3-messuilla

 |   Microsoft News Center

Huikeat Xbox-julkistukset E3-messuilla
11.06.2013
Pelialan megatapahtuma E3 käynnistyi Los Angelesissa eilen huikeiden Xbox-uutisten saattelemana. Microsoft paljasti odotetun Xbox One -viihdejärjestelmän tulevan markkinoille Suomessa ja 21 eri maassa marraskuussa. Seuraavan sukupolven Xbox One on upea oleva all-in-one -viihdejärjestelmä, joka hyödyntää mm. aiempaa tarkempaa liiketunnistusta ja tottelee äänikomentoja.

Send EMail

Xbox One Suomeen marraskuussa

Marraskuussa myyntiin tulevaan Xbox One -viihdejärjestelmään kuuluu Xbox One konsoli, jossa on 500 Gt:n kovalevy, Blu-ray-soitin ja sisäänrakennettu Wi-Fi. Lisäksi siihen kuuluu uusi Kinect, yksi Xbox One -langaton ohjain sekä maksuton 14 päivän mittainen Xbox Live Gold -kokeilujakso uusille jäsenille. Xbox One -lanseerauspaketin arvioitu jälleenmyyntihinta on Suomessa 529 euroa. Eilen paljastettiin myös lisätietoja ennakkotilaajille luvassa olevista eduista ja tulevista lisävarusteista.

Uusi Xbox 360 pelikonsoli

Microsoft paljasti jatkoa myös Xbox 360:lle, joka on maailmanlaajuisesti myynyt jo 76 miljoonaa kappaletta. Uusi Xbox 360 tulee myyntiin kaikilla Xbox-alueilla tulevien kuukausien aikana. Uuden Xbox 360 -konsolin ulkoasu mukailee Xbox Onen virtaviivaisen eleganttia tyyliä. Pelaajia ilahduttaa erityisesti myös Microsoftin julkistus, jonka mukaan sekä uudet että vanhat Xbox Live Gold -jäsenet saavat kaksi ilmaista Xbox 360 -peliä kuukaudessa alkaen 1.heinäkuuta siihen asti kunnes Xbox One tulee markkinoille (tarjous voimassa 31.12. saakka). Jaossa on mm. Halo 3:n ja Assassin’s Creed II:n hittipelit. Käynnissä olevien E3-messujen kunniaksi Xbox Live Gold -tilaajat saavat ladata ilmaiseksi Fable III -pelin.

E3:n Xbox-julkistustilaisuudessa nähtiin myös suomalaista osaamista, sillä paikalla oli myös Xboxille yksinoikeudella uutta Quantum Break -peliä kehittävä Remedy Entertainment.

Luvassa upea pelivalikoima ja lukuisia yksinoikeuksia

Xbox naulasi paikkansa lähivuosien tärkeimpänä pelialustana myös paljastamalla ennennäkemättömän huippupelien valikoiman Xbox One -konsolille. Pelit ovat peräisin maailman innovatiivisimmista ja suosituimmista studioista, kuten 343 Industries, Crytek, Turn 10 Studios, Remedy, Dice, Capcom and Insomniac Games. Käytännössä lähes jokainen alan suuri julkaisija tukee Xbox Onea. Luvassa on enemmän yksinoikeuspelejä kuin koskaan Xboxin historiassa. Tuleviin Xbox One -peleihin kuuluvat mm. Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome, Dead Rising 3, Halo Xbox One, Kinect Sports Rivals, Battlefield 4, Project Spark ja Quantum Break.

Lisätietoja Xbox One -peleistä ja E3-messujen Xbox-uutisista osoitteesta http://news.xbox.com

Tags: , ,