App Awards 2014 palkitsee Suomen parhaat Windows-sovellukset

 |   Microsoft News Center

App Awards 2014 palkitsee Suomen parhaat Windows-sovellukset
30.09.2013
Microsoftin, Nokian ja AppCampuksen sovelluskehityskilpailu App Awards 2014 käynnistyy 1.10. Kilpailu palkitsee suomalaisia Windows 8- ja Windows Phone -sovelluksia, joissa yhdistyvät poikkeuksellinen käytettävyys, uniikki muotoilu ja edistynyt teknologia. Lisäksi App Awards 2014 etsii kansainvälisesti potentiaalisia suomalaisia sankaritarinoita ja niiden takana seisovia kehittäjiä, jotka ovat ansainneet paikan parrasvaloissa.

Send EMail

Nimekäs ammattilaisraati testaa kilpailun viiteen kategoriaan ilmoittautuneet sovellukset, joiden joukosta valitaan Vuoden Sovellus 2014. Voittaja palkitaan Microsoftin, Nokian, AppCampuksen ja viestintätoimisto Milttonin monipuolisella markkinointi- ja PR-sopimuksella. Äänestys- ja latausmäärien perusteella palkitaan myös Suomen Suosikkisovellus 2014, ja kunkin kategorian parhaita sovelluksia muistetaan pienemmillä palkinnoilla.

App Awards 2014 -haku on auki 1.10.2013–30.3.2014, ja siihen osallistuvat automaattisesti myös kaikki 1.7.2013 alkaen Windows Kaupassa julkistetut sovellukset. Kilpailu huipentuu loistokkaaseen App Awards -gaalaan huhtikuussa 2014.

App Awards 2014 -kilpailun lisäksi Suomessa on käynnistynyt kehittäjille suunnattu DVLUP.com-kannustinohjelma, jossa kehittäjät voivat ansaita pisteitä ja käyttää niitä esimerkiksi Nokian ja sen kumppaneiden tuotteiden tai lisänäkyvyyden ostamiseen. DVLUP.com-pisteitä saa muun muassa App Awardsiin osallistumisesta.

Lisätietoja:

www.microsoft.fi/appawards
Mika Okkola, Microsoft, Johtaja, kehittäjäyksikkö: [email protected]

www.dvlup.com

Mikael Stendahl, Nokia Finland, Scandinavia & Baltics Head of Partner & Developer Relations: [email protected]

Tags: , , , ,