Xbox julkistaa yhteistyön HBO Nordicin kanssa

 |   Microsoft News Center

Tästä päivästä alkaen HBO Nordic on saatavilla Suomessa Xbox 360:n kautta Xbox Live Gold -tilauksella. Tämä uusi viihdesovellus tuo tilaajien ulottuville kaikkien aikojen vaikuttavimmat TV-sarjat HD-laatuisina. Tarjolla on suosikkisarjojen jaksoja nykyisiltä ja menneiltä kausilta sekä uusimmat jaksot vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensiesityksestä – suomeksi tekstitettyinä. 

”Olemme innoissamme HBO Nordicin saapumisesta osaksi Xbox 360 -konsolin viihdetarjontaa. HBO Nordicin sarjat, kuten Game of Thrones ja Boardwalk Empire, näyttävät upealta Xbox-sovelluksen kautta HD-tarkkuudella katsottaessa”, kommentoi Xbox-liiketoimintajohtaja Jussi Luoto Microsoftilta.

HBO takaa aina parhaan mahdollisen laadun ja monipuolisen ohjelmavalikoiman. Tänä vuonna HBO sai 27 Emmy-palkintoa – eli enemmän kuin mikään muu kanava jo 12 vuotena peräkkäin.

HBO Nordicissa on katsottavissa kaikkien HBO-hittisarjojen kaikki kaudet ja jaksot, esimerkiksi Game of Thrones, Boardwalk Empire, Girls, The Sopranos, Entourage, Sinkkuelämää, The Newsroom ja True Blood. Eikä siinä vielä kaikki. HBO Nordic tarjoaa myös uusia, jännittäviä muiden tuotantoyhtiöiden sarjoja, kuten Masters of Sex, 30 Rock, The Office ja The White Queen. HBO Nordic on televisioviihteen keskipiste, ja sen ainutkertaiset sarjat ovat saaneet lähes 1 000 Emmy-ehdokkuutta.

HBO Nordic on saatavilla kuukausitilauksena hintaan 9,95 €. Tilaus on voimassa toistaiseksi.

Tietoja Xboxista

Xbox on Microsoftin huippuluokan viihdepalvelu, joka on yhteensopiva television, puhelimen, tietokoneen ja tabletin kanssa. Niin olohuoneissa kuin liikkeelläkin, se tarjoaa parhaat ja laajimmat pelivalikoimat sekä yhden maailman suurimmista musiikki-, elokuva-, televisio- ja urheilukirjastoista. Suosikkipelisi, TV-ohjelmasi ja viihteesi heräävät eloon uudella tavalla Kinectin, Xbox SmartGlassin ja Xbox Liven, maailman parhaimman sosiaalisen viihdeverkoston, avulla. Lisätietoja Xboxista löytyy osoitteesta www.xbox.com.

Tietoa HBO Nordicista

HBO Nordic AB tarjoaa maksu-TV-kanavan sekä premium web-TV-palvelun Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ensimmäisenä HBO-brändin palveluna Pohjoismaissa HBO Nordic tarjoaa maksullisen, ympärivuorokautisen ja mainoksettoman televisiokanavan. HBO Nordic tarjoaa myös web-TV -palvelunsa kuluttajille suoraan verkkoalustansa hbonordic.com kautta sekä paikallisten jakelukumppanien kautta. HBO Nordic tarjoaa tilaajilleen tämän hetkisten sarjojensa kaikki tuotantokaudet ja tuttuja klassikoita, kuten Sex and the City, The Sopranos ja The Wire. Ohjelmistossa on myös uusia Pohjoismaissa ensiesityksensä saavia muiden tuotantoyhtiöiden sarjoja, HBO:n komediaspesiaaleja sekä Hollywoodin ja kansainvälisten suurten studioiden, paikallisten jakelijoiden ja riippumattomien tuottajien menestyselokuvia.

Lisätietoja, vain lehdistö:

Jarno Kallunki-Mättö, PR & Product Marketing Manager, Microsoft
[email protected], p. 050 919 5381

Nina Palmroos, PR & Marketing, HBO Nordic
[email protected], p. 040 568 1484

Tags: ,