Uudet Xbox Video ja Xbox Music -sovellukset saapuivat tänään Windows Phone 8 -puhelimille

 |   Microsoft News Center

Xbox Video saapui Windows Phonelle

Tänään Windows Phone 8:lla julkaistulla Xbox Video -sovelluksella voit ottaa elokuvat mukaasi mihin ikinä menetkin. Suoratoista elokuvia suoraan pilvestä tai lataa suosikkielokuvasi puhelimeesi offline-katsomista varten. Voit vuokrata tai ostaa uusimmat hittielokuvat tai etsiä klassikoita kattavasta valikoimasta ainoalla sovelluksella, joka tarjoaa mahdollisuuden ladata elokuvat suoraan Windows Phone 8 -puhelimeesi.

Xbox Videon avulla elokuvakokoelmasi seuraa sinua näytöltä toiselle, Microsoftin pilvipalvelun ansiosta. Voit esimerkiksi ostaa elokuvan XboxVideo.com-sivustolla tai Windows 8.1 -tabletin Xbox Video -sovelluksella ja jatkaa katsomista Xbox 360 -konsolilla tai Windows Phone 8 -puhelimella. Lisäksi Xbox SmartGlass -sovelluksen ansiosta saat monipuolisemman katselukokemuksen, jollaista ei ole saatavilla missään muualla. Xbox SmartGlass on integroitu Xbox Videon ja Xbox 360 -konsolin (Xbox One tulossa Suomen lanseerauksen myötä 2014) kanssa ja sovellus tarjoaa uudenlaisia kakkosnäytön kokemuksia, bonus- ja yksinoikeussisältöä, sekä toimii kaukosäätimenä.

Xbox Video -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Windows Phone -kaupasta. Lisäksi palvelu toimii myös netissä osoitteessa XboxVideo.com.

Kurkistus uuteen Xbox Music -sovellukseen Windows Phonella 

Tänään julkaistiin myös uusi Xbox Music Preview -sovellus, joka antaa Xbox Music Pass -tilaajille mahdollisuuden kokeilla uutta musiikkikokemusta Windows Phone 8:lla ennakkoon. ¹ Suoratoista miljoonia kappaleita puhelimestasi tai lataa suosikkisi offline-kuuntelemista varten. Luo soittolistoja, jotka synkronoituvat kaikkiin laitteisiisi. Soita musiikkia henkilökohtaiselta musiikkikokoelmastasi Xbox Music Pass -sisällön ohella. Xbox Music on paras tapa nauttia rakastamastasi musiikista Windows Phone -puhelimella.

Xbox Music Preview -sovellus on saatavilla kaikilla 22:lla Xbox Music -markkina-alueella ja sen voi ladata Windows Phone -kaupasta. Täydellinen versio saapuu ensi vuonna. Xbox Music -palvelu on tänään saatavilla Xbox 360 -konsolille, Windows 8/8.1:lle, netissä MusicXbox.com, sekä iOS- ja Android-laitteille. Se saapuu Xbox Onelle Suomessa lanseerauksen myötä 2014.

¹Xbox Music Pass -tilaus vaaditaan sovelluksen käyttämiseen. Vaatii yhteensopivan laitteen ja Internet-yhteyden. Lisätietoja Xbox.com/music.

Lisätietoja: Jarno “Killi” Kallunki-Mättö, PR & Product Marketing Manager Xbox,  p. 050 919 5381December 19, 2013

Downloads:
Web

Tags: , , ,