Windows 8 ilahduttaa ja tehostaa työntekoa Abloyssa

 |   Microsoft News Center


Abloy
otti harppauksen uuteen teknologiaan, kun kannettavat tietokoneet vaihdettiin Windows 8 -laitteisiin ja puhelimet Windows Phone 8 -puhelimiin.

Abloyn IT Infrastructure Manager Tero Nuutisen mukaan uudistus tehtiin, koska yritykseen haluttiin turvalliset työkalut, joiden toimivuudesta ei tarvitse huolehtia.

Rohkea päätös kannatti, ja käyttäjät ovat olleet uuteen käyttöjärjestelmään ja sen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin erittäin tyytyväisiä. Myös yhteisöllisyys on lisääntynyt, kun yhteydenpitomahdollisuudet maailmalla liikkuviin työtekijöihin ovat parantuneet.

Uudistuksen yhteydessä palvelimia virtualisoitiin ja tukijärjestelmiä päivitettiin. Windows 8 -käyttöjärjestelmän lisäksi Abloy otti käyttöön myös Office 2013:n sekä uusimmat SharePoint- ja CRM-työkalut. Kumppanina uudistuksessa oli DataEnter.

Tags: , , , ,