Hau-hau! Windows 8 -tabletti on myyjän uskollisin ystävä

 |   Microsoft News Center

Hau-Hau Champion -tuotteista tunnettu lemmikkieläinruokiin ja -tarvikkeisiin keskittyvä Prima Pet Premium otti käyttöön Windows 8 -käyttöjärjestelmälle rakennetun myyntisovelluksen ja varusti myyntiedustajansa tableteilla. Uusien työkalujen myötä tuottavuus on parantunut ja prosessit virtaviivaistuneet.

Windows 8 valittiin käyttöjärjestelmäksi sen nykyaikaisuuden ja pitkän elinkaaren vuoksi. Helppokäyttöisen ja monipuolisen myyntisovelluksen sekä tablettien myötä myyjien työ on tehostunut huomattavasti, ja asiakkaita pystytään palvelemaan paremmin. Kaikki myyjien tarvitsemat materiaalit ja ohjelmat kulkevat mukana yhdessä tabletissa, myös sähköposti, kalenteri ja muut perustyökalut. Myyntisovellus on suunniteltu liikkuvan myyjän tarpeisiin, ja sitä voi käyttää myös offline-tilassa.

Uudistuksen yhteydessä erilaisten laitteiden kokonaismäärä vähentyi, kun tabletti korvasi sekä tilausten kirjaamiseen tarkoitetut PDA-kämmentietokoneet että kannettavat tietokoneet. Näin myös yrityksen laite- ja ylläpitokustannukset vähenivät.

Tags: , , ,