Microsoftilta uusia ratkaisuja markkinointiin, asiakaspalveluun ja yhteisöllisiin kanaviin

 |   Microsoft News Center

Microsoft julkaisi tänään uusia päivityksiä Microsoft Dynamics CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmään. Päivitykset tuovat lisää toimintoja markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä myynnin tueksi ja sisältävät sosiaalisen median seurantaominaisuuksia.

Fiksumpaa markkinointia

Julkistettu Microsoft Dynamics Marketing auttaa markkinoijia luomaan erottuvampia asiakaskokemuksia.

Markkinointiautomaatio on ominaisuus, joka tuo yrityksen markkinointiin ja asiakasyhteyksiin lisää näkemyksiä ja tehoa.

Microsoft Dynamics Marketing helpottaa kampanjoiden toteuttamista uudella visuaalisella suunnittelutoiminolla. Ominaisuus auttaa markkinointijohtoa tavoittamaan asiakkaat useissa eri kampanjakanavissa.

Uusia ominaisuuksia ovat myös yhteyshenkilötietojen hallinta ja pisteytys, skaalautuva sähköpostimarkkinointi (yli 10 miljoona viestiä päivässä) sekä markkinoinnin syväanalytiikka.

Microsoft Dynamics Marketing tuodaan markkinoille ensi vaiheessa 35 maassa kymmenellä eri kielellä, mukaan lukien Suomessa ja suomenkielisenä.

Henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua

Julkistettuja Microsoft Dynamics CRM -parannuksia tärkeiden tapausten hallintaan on Unified Service Desk (USD), yhtenäistetty palvelupiste. USD on puhelinpalveluille kehitetty sovellus, jolla asiakaspalvelijat voivat käsitellä useita palvelutilanteita samanaikaisesti. Sovellus lisää palvelun tehokkuutta ja räätälöitävyyttä automatisoimalla toistuvia tehtäviä ja näyttämällä asiakaspalvelijalle valmiita käsikirjoituksia.

Microsoftin Parature-yritysosto on saatettu loppuun. Microsoft Dynamics CRM + Parature tuovat asiakaspalvelun strategiseksi osaksi liiketoimintaa tuomalla palvelutiimille lisää tehoa ja parempaa asiakastietoa. Ominaisuus tarjoaa vuorovaikutusominaisuuksia eri kanavissa, mukaan lukien Facebook, Twitter, Skype, Lync ja web chat.

Yhteisöllisyyttä kaikille

Microsoft julkaisi Microsoft Social Listening -seuranta- ja analysointiominaisuuden markkinointi-, myynti- ja palveluammattilaisille. Toiminto auttaa analysoimaan tuote-, brändi- tai kilpailijakohtaista ilmapiiriä, seuraamaan tärkeimpiä vaikuttajia ja nopeasti tunnistamaan asiakkaiden ostosignaaleja tai ongelmia.

Microsoft Social Listening -toiminto sisältyy Microsoft Dynamics CRM Online -lisenssiin. Muihin versioihin toiminto on hankittavissa lisämaksua vastaan. Ominaisuudet seuraavat ja tunnistavat sosiaalisen median julkisia sisältöjä 19 eri kielellä, mukaan lukien suomenkielisiä sisältöjä.

Lue lisää lehdistötiedotteesta ja Bob Stutzin blogikirjoituksesta.

Dynamics%20logo
Dynamics%20logo

February 16, 2014

Downloads:
Web

Tags: , , , , ,