Yhdistetyt viestintäratkaisut siirtyvät yrityksistä kohti kuluttajaa

 |   Microsoft News Center

Microsoftin Skypestä ja Lyncistä vastaava suunnittelujohtaja Gurdeep Singh Pall julkisti uusia tuoteominaisuuksia Lync Conference -tapahtumassa eilen tiistaina 18.2. Microsoftin yritystason yhdistetyn viestinnän ratkaisut (unified communication) muuntuvat ratkaisuiksi, jotka hyödyntävät käyttäjiä ja organisaatioita niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä ja liiketoiminnassa (universal communication) seuraavin strategioin ja julkistuksin:

• tarjoamalla saman viestintäelämyksen työssä ja vapaa-ajalla

• tuomalla viestinnän eniten käytettyihin online-toimintoihin, sosiaaliset mediat mukaan lukien

• tukemalla kaikkia laitteita, joita ihmiset haluavat käyttää. Eilen julkistettiin Lync-sovellus Android-tableteille. Sovellus tulee saataville kesällä 2014

• välittämällä videokuvaa kaikille kaikkialla. Nyt myös videopuhelut ovat mahdollisia Skypen ja Lyncin välillä. Lisäksi perinteiset Cisco Tandberg -neuvottelujärjestelmät ovat nyt yhteensopivia Lync-ratkaisun kanssa

• mahdollistamalla kaikille yrityksille pilvipalvelut, ja kaikille pilvipalveluiden käyttäjille mahdollisuus tavoittaa kenet tahansa. Tänä päivänä kaiken kokoiset yritykset voivat hankkia Lyncin Office 365 -pilvipalvelusta tai yksityisestä pilvestä 13 maailmanlaajuiselta kumppanilta.

Lue lisää Official Microsoft Blogista. Gurdeep Singh Pallin puheenvuoro on katsottavissa videotallenteena Lync Conference -verkkosivuilla.

Lync logo
Lync logo

February 17, 2014

Downloads:
Web

Tags: , , , , ,