Koulujen Wilma kännyköihin – Uusi Windows Phone 8 -sovellus ketteröittää lapsiperheiden arkea

 |   Microsoft News Center

Sadattuhannet koululaisten vanhemmat saavat helpotusta arkeensa ympäri Suomea suositun Wilma-järjestelmän siirtyessä mobiiliaikaan. Koulujen Wilma-viestit on nyt mahdollista saada suoraan kännykkään maksuttoman, Windows Phone 8 -alustalle suunnitellun mobiilisovelluksen ansiosta. Wilmalle julkistettiin myös tablet-sovellus aiemmin joulukuussa. Windows Phone 8 -laitteissa toimivassa sovelluksessa ovat mukana alkuperäisen sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet kuten automaattinen sisäänkirjautuminen, viesti-ilmoitukset sekä mahdollisuus usean oppilaan Wilma-tunnusten yhtäaikaiseen tarkasteluun, kuntarajoista välittämättä.

Wilma-sovelluksen avulla käyttäjä saa uudesta viestistä heti ilmoituksen puhelimeensa ja voi lukea viestin välittömästi yhdellä klikkauksella. Puhelinsovelluksen avulla huoltajat voivat entistä joustavammin seurata lastensa koulunkäyntiin liittyviä asioita. Windows Phonen Wilma-sovelluksella voi myös helposti nähdä kerralla usean eri kunnan tai oppilaitoksen Wilma-tunnukset. Näin tiedot eri kunnissa tai oppilaitoksissa opiskelevien lasten asioita kerääntyvät yhteen paikkaan ja ovat helposti nähtävissä.

Wilma-järjestelmän käyttäjiä arvioidaan olevan Suomessa yli miljoona. Ympäri Suomea suosittu Wilma-järjestelmä on tällä hetkellä käytössä yli 3000 oppilaitoksessa ja yli 270 kunnassa ympäri Suomea, mukaan lukien esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Vaasa jne.

Sovelluksen ovat toteuttaneet koulu- ja oppilaitoshallintoon erikoistunut ohjelmistotalo StarSoft sekä Digitoimisto Luxus, jotka tuottivat mobiilisovelluksen käyttöliittymineen.

Starsoftin julkaiseman Wilma-sovelluksen voi ladata maksuttomasti Windows-kaupasta osoitteessa: http://www.windowsphone.com/fi-fi/store/app/wilma/49e59fa9-6d85-4946-9ca0-1fe68a7f2e65.

Tags: , , , , ,