Microsoft lanseeraa uuden ohjelmistolahjoituksen Suomessa

 |   Microsoft News Center

Lehdistötiedote 23.4.2014

Microsoftin Office 365 -pilvipalvelu on nyt saatavana ehdot täyttäville yleishyödyllisille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille maksutta myös Suomessa. Ohjelma tukee kansalaisjärjestöjen toimintaa tarjoamalla näille erinomaiset pilvi- ja tuottavuuspalvelut.

Järjestöt kohtaavat samanlaisia kehittämispaineita kuin yrityksetkin, minkä vuoksi on tärkeä varmistaa niiden mahdollisuudet pilvipalveluiden käyttöön.

”Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot toimivat kuten muutkin organisaatiot, mutta niiltä puuttuvat resurssit käyttää uusinta teknologiaa. Haluamme tukea kansalaisjärjestöjen tärkeää työtä yhteisöissään myös jatkossa uuden lahjoitusohjelman avulla”, Microsoft Corporationin yrityskansalaisuudesta vastaava johtaja Lori Harnick kertoi esitellessään ohjelmaa järjestösektorille tiistaina 22.4. Espoossa.

Microsoft on tukenut erilaisten yhdistysten työtä jo vuosikymmenten ajan tarjoamalla niille erilaisia ohjelmistolahjoituksia. Jatkossa Office 365 -palvelun Enterprise E1 -palvelu on voittoa tavoittelemattomille järjestöille maksuton. Enterprise E3 -palvelun järjestöt saavat käyttöönsä erittäin edullisesti*. Uutta on, että nyt myös amatööriurheilujärjestöt tulevat lahjoitusten piiriin.

Office 365 for Nonprofits -palvelupaketti:

  • mahdollistaa pääsyn tietoon mistä tahansa. Office 365 lisää organisaation jäsenten mahdollisuuksia työskennellä paikasta riippumatta ja tarjoaa pääsyn dokumentteihin ja tiedostoihin Office- sovelluksilla.

  • helpottaa yhteistyötä. Tuttujen Office-sovellusten (sähköposti, kalenteri, jaetut dokumentit ja videoneuvottelut) avulla yhdessä työskentely onnistuu koko organisaatiossa.

  • on helppo ottaa käyttöön. Office 365 sisältää helppokäyttöiset hallinnointityökalut. Sen voi myös asentaa poistamatta aiempia Office-versioita.

  • on luotettava ja ajan tasalla. Office 365 tarjoaa pääsyn aina ajan tasalla olevaan tietoon helppokäyttöisen ohjelman muodossa, minkä myötä aikaa kuluu vähemmän tietotekniikan ylläpitoon.

Jotta organisaatio voidaan kelpuuttaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille tarkoitetun Office 365 – palvelun käyttäjäksi, sen on oltava Suomessa rekisteröity yleishyödyllinen yhdistys tai säätiö.


Office 365:n kokeiluversion voi ladata Microsoftin verkkosivuilta.


Lisätietoja Office 365 -palvelusta Office-verkkosivuilla.

*Office 365 Enterprise E3 -palvelu voittoa tavoittelemattomille organisaatioille hintaan 4,30€/käyttäjä/kk.

Lisätietoja: Max Mickelsson, yhteiskuntasuhdejohtaja, Microsoft Oy, [email protected], puh. 050 499 9776


Microsoft

Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 99 000 työntekijää yhteensä yli 110 maassa. Heinäkuussa 2013 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 77,85 miljardia US dollaria.

Tags: , , ,