Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmä saapuu Suomeen 5. syyskuuta 2014, hinta alkaen 449 €

 |   Microsoft News Center


E3 Xbox mediatilaisuuden
jälkitunnelmissa haluamme jakaa kanssasi päivityksen Xbox Onen Suomen julkaisua koskevista suunnitelmista.

Olemme innoissamme, koska voimme virallisesti vahvistaa Xbox Onen saapuvan Suomeen 5.9.2014 alkaen hintaan 449 €. Jokainen Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmä sisältää Xbox One -konsolin, jossa on 500 gigatavun kiintolevy, Blu-ray-soitin ja sisäänrakennettu WLAN-sovitin, yksi langaton Xbox One -ohjain ja 14 päivän ilmainen Xbox Live Gold -kokeilujakso uusille jäsenille.

Tulemme myös lanseeraamaan Xbox One -peli- ja viihdejärjestelmän Kinect-sensorilla varustettuna hintaan 529 €. Fanit, jotka valitsevat tämän version tulevat kokemaan lukemattomia vain Xboxille saatavia peli- ja viihdekokemuksia, kuten eleohjaus, biometrinen sisäänkirjautuminen, ohjaimen paritus, Skype-videopuhelut, personointi, välitön QR-koodien skannaus ja lisäominaisuuksia, jotka ovat saatavilla vain Kinect-sensorilla pelattavissa peleissä, kuten Kinect Sports Rivals, Dead Rising 3 ja Project Spark.

Xbox One -pelien valikoima Suomen lanseerauksessa tulee olemaan massiivinen, sisältäen parhaan joukon hittipelejä yksinoikeudella, kuten AAA-pelit Forza Horizon 2 ja Halo: The Master Chief Collection, joka sisältää odotetun Halo 5: Guardians moninpeli-betan.

Muita ominaisuuksia, jotka kuuluvat Xbox One- kokemukseen Suomessa ovat:

  • Pelitallennin/Upload. Pelitallentimen avulla voit tallentaa parhaimmat pelikokemuksesi ja Upload Studio tekee pelileikkeiden editoimisesta ja jakamisesta yhteisölle helppoa. Voit tallentaa viimeiset 30 s – 5 min pelikuvaa ja sitten jakaa pelileikkeen ystävillesi.

  • Sovellukset. Erityisesti Xbox Onelle suunnitellulla Skype-versiolla voit ottaa videopuhelun ystäviesi kanssa TV:n kautta HD-tarkkuudella tai ensimmäistä kertaa pitää Skype-ryhmäpuheluita TV:si kautta. Kun käytät Internet Explorer-, OneDrive-, Xbox Music- ja Xbox Video -sovelluksia olohuoneessasi, ne integroituvat saumattomasti peli- ja TV:n katselukokemuksesi kanssa. Muuta tapaasi pelata ja nappaa sovellukset, kuten Twitch ja Machinima, pelikuvan viereen.

  • TV ja Xbox One. Katso TV-lähetystä Xbox Onen kautta antenni-, kaapeli-, tai satelliittidigiboxin ja HDMI-läpiviennin avulla. Pelaa ja katso TV:tä samaan aikaan nappauksen ansiosta.

  • Päivityksiä Xbox Live palveluun. Kuluttajat pitävät myös hiljattain ilmoitetuista Xbox Live -päivityksestä, joka antaa kaikkien Xboxin omistavien käyttää viihdepalveluita ja -sovelluksia ilman Xbox Live Gold -jäsenyyttä. Kuten Xbox 360:n kanssa, julkaisemme päivityksiä säännöllisesti myös tulevaisuudessa tuoden uusia ominaisuuksia sekä kokemuksia ilahduttamaan faneja.

Kerromme lisätietoja lanseeraukseen tulevista pelipaketeista, ennakkotilaajan eduista sekä täydellisen listan peleistä ja viihdekokemuksista Xbox Onella mahdollisimman pian. Olemme innoissamme siitä, että seuraavan sukupolven peli- ja viihdejärjestelmä saapuu faneillemme Suomeen 5.9.2014.

Lisätietoj
a ja lehdistömateriaalia
osoitteessa http://news.xbox.com

Vain lehdistö:

Ladataksesi mediamateriaalit, siirry osoitteeseen http://news.xbox.com/media

Lisätietoja, vain lehdistö:

Jarno ”Killi” Kallunki-Mättö, PR & Product Marketing Manager Xbox, Microsoft Oy,
p. +358 509195381, [email protected]

XboxOne_Console_Sensor_Controller_F_WhiteBG_RGB
XboxOne_Console_Sensor_Controller_F_WhiteBG_RGB

June 09, 2014

Downloads:
Web

XboxOne_horizontal_rgb
XboxOne_horizontal_rgb

June 09, 2014

Downloads:
Web

Tags: ,