OpusCapitalta näppärä mobiiliratkaisu laskujen käsittelyyn älypuhelimella ja tabletilla

 |   Microsoft News Center

OpusCapita on kehittänyt Windows 8.1 ja Windows Phone -mobiilisovellukset liikkuvan työn tukemiseksi. OpusCapita Invoices -nimisestä ostolaskujen käsittelysovelluksesta kehitetty mobiiliversio mahdollistaa laskujen käsittelyn kaikkialla. Helppokäyttöinen laskujen hyväksyntä on kysytty parannus varsinkin paljon matkustaville, kun konttorille palaavaa henkilöä ei enää odota hyväksyttävien laskujen suma.

Tabletti- ja älypuhelinsovelluksena Invoices tekee ostolaskujen tarkistuksesta, kommentoinnista ja hyväksymisestä entistä helpompaa. Laskut lähtevät liikkeelle ja kiertävät nopeammin, kun niitä voi helposti käsitellä missä vain parilla painalluksella.

Taloushallinnon automatisointiratkaisuihin erikoistunut OpusCapita on ensimmäisenä kehittänyt edistykselliset, niin kutsutut universaalisovellukset Windows 8.1 -maailmaan. Universaalisovelluksen koodi on valtaosin sama niin Windows 8.1 -alustalla kuin Windows Phone 8.1 -puhelimissa. Windows 8.1 -laitteelle asennettu universaalisovellus on mahdollista asentaa myös käyttäjän Windows Phone 8.1 -puhelimeen. Universaalisovellukset helpottavat myös kehittäjän työtä, kun sama sovellus voidaan helposti kehittää sekä Windows 8.1 -tabletille että Windows Phone 8.1 -alustalle.

Lue lisää OpusCapitan tiedotteesta.

OpusCapita Invoices Windows 8.1 ja Windows Phone
OpusCapita Invoices Windows 8.1 ja Windows Phone

June 12, 2014

Downloads:
WebTags: , , , ,