Uuden sukupolven kattavin peli- ja viihdejärjestelmä Xbox One julkaistaan Suomessa 5. syyskuuta

 |   Microsoft News Center

H
ittipelien
,
televisio
n
,
Skype
n
,

elokuvien
ja
musii
ki
n
lisäksi
perjantaina julkaistava
Xbox One ta
rjoilee jatkossa myös suomalaisi
a

sovelluksia:
ensim
mäis
en
Xbox One -sovelluksen julkaisee videotilauspalvelu

Filmnet
.
Yksinoikeudella Xbox Onella nähdään
myös suomalaisy
htiö Remedyn luoma,
pelaamisen ja tv-sarjan uudella tavalla yhdistävä
suurtuotanto
Quantum Break.

Xbox One vie käyttäjän entistä upeampien ja henkilökohtaisempien peli- ja viihde-elämysten maailmaan. Pelaajille on tulevana jouluna luvassa laaja kattaus pelejä yksinoikeudellisista elämyksistä aina suurimpiin hitteihin, kuten Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Halo: The Master Chief Collection, Minecraft: Xbox One Edition, Dance Central Spotlight, NHL 15, FIFA 15, Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin’s Creed: Unity, Ori and the Blind Forest, Kinect Sports Rivals ja monta muuta. Lisäksi peli- ja viihdejärjestelmä tarjoilee käyttäjilleen useita musiikki- ja elokuvapalveluita sekä muita sovelluksia, kuten Kinect 2.0 -liiketunnistusta hyödyntävän Xbox Fitness -treenisovelluksen ja Skype HD -videopuhelut.

“Xbox One on markkinoiden kattavin peli- ja viihdejärjestelmä. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on viedä pelit ja viihde olohuoneessa uudelle tasolle. Haluamme, että jokainen laitteen parissa vietetty hetki on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen”, kommentoi Xbox-liiketoimintajohtaja Jussi Luoto Microsoftilta.

Ensimmäinen suomalainen Xbox One -sovellus

Videotilauspalvelu Filmnet julkaisee ensimmäisen suomalaisen Xbox One -sovelluksen loppuvuodesta. Se tarjoaa koko Filmnetin laadukkaan ja laajan sisällön käyttäjien saataville entistä helpommin ja hauskemmin. ”Pelikonsolit muovautuvat perinteisen pelaamisen ohella yhä enemmän kodin viihdekeskuksiksi, joiden kautta erilaisista sisällöistä on helppo nauttia. Uskomme Xbox Onen visioon ja halusimme ehdottomasti olla ensimmäisenä mukana, kun uusia sovelluksia ja päätelaitteita lähdettiin suunnittelemaan”, kertoo MTV:n tuotepäällikkö Jussi Lipponen.

Suomen suurin viihdetuotanto Quantum Break

Suomalaisittain kiinnostavia Xbox-uutisia on luvassa myös myöhemmin, kun Remedy Entertainmentin Quantum Break -peli ja tv-sarja julkaistaan yksinoikeudella Xbox Onelle vuonna 2015. Kyseessä on Suomen suurin viihdetuotanto, joka yhdistää pelaamisen ja television aivan uudella tavalla.

”On mahtavaa olla mukana luomassa näin isoa viihdekokemusta. Edellinen hittipelimme Alan Wake tehtiin yksinoikeudella Xboxin kanssa ja on hienoa tehdä taas yhteistyötä. Quantum Break tarjoaa ihmisille täysin uudenlaisia viihteen kokemuksia”, kertoo Remedyn toimitusjohtaja Matias Myllyrinne.

Xbox One – paketillinen elämyksiä

Syyskuun 5. päivä Suomessa myyntiin saapuva Xbox One -peli- ja viihdejärjestelmä sisältää Xbox One -konsolin 500 gigatavun kiintolevyllä, 3D Blu-ray-soittimen, sisäänrakennetun WLAN-sovittimen, langattoman Xbox One -ohjaimen, 14 päivän ilmaisen Xbox Live Gold -kokeilujakson uusille jäsenille, sekä ennakkotilaajan etuina FIFA 15 ja Forza Motorsport 5 -pelit (suositushinta 449 euroa). Xbox One -konsoli on saatavilla myös Kinect-sensorilla varustettuna (suositushinta 529 euroa). Kinect-sensorin vertaansa vailla oleva näkö-, liike- ja ääniteknologia mahdollistavat peleihin ja viihteeseen osallistumisen täysin uudella tavalla (Kinect-sensori myydään myös erikseen, saatavilla lokakuussa suositushintaan 149 euroa). Lisätietoja tuotteesta ja muista Xbox One -uutuuspeleistä osoitteessa http://www.xbox.com/xboxone.

Xbox Onen ominaisuudet:

  • Pelitallennin (Game DVR): Voit taltioida upeimmat pelikokemuksesi. Upload Studio -toiminnon avulla voit tehdä tallentamiisi leikkeisiin omia taiteellisia lisäyksiäsi: esimerkiksi puhetta, pintagrafiikkaa tai hidastuksia. Pelitallennin nauhoittaa uusinta pelikuvaa jatkuvasti, joten et menetä hetkeäkään! Voit jakaa pelivideoitasi kätevästi Livessä tai yhteisöpalveluissa.

  • Sovellukset: Xbox Onelle suunnitellun Skype-sovelluksen avulla voit soittaa videopuhelun ystävillesi HD-tarkkuudella (vaatii Kinect-sensorin). Ensimmäistä kertaa voit nyt myös järjestää Skype-ryhmäpuhelun. Voit myös surffata netissä Internet Explorer -selaimella sekä hyödyntää OneDrive-, Xbox Music- ja Xbox Video- sekä useita muita viihdepalveluja olohuoneessasi, kuten Netflix- ja YouTube-palveluja.

  • Suorat TV-lähetykset Xbox Onella: Katso TV-ohjelmia Xbox Onella digiboksilta HDMI-läpiviennin kautta. Voit myös ohjata televisiota, digiboksia ja AV-vahvistinta Xbox Onen kautta (vaatii Kinect-sensorin).

  • Nopea siirtyminen ja moniajo: Xbox One mahdollistaa välittömän siirtymisen television, pelin ja esimerkiksi elokuvan välillä. Nappaustoiminnolla voit asettaa kaksi sovellusta rinnakkain näytölle ja katsoa esimerkiksi haluamaasi tv-sarjaa tai urheilutapahtumaa televisiosta puhuessasi Skype-puhelua tai pelatessasi.

MEDIALLE:

Oletko kiinnostunut kokeilemaan Xbox Onea tai kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä: Jarno ”Killi” Kallunki-Mättö, Microsoft Xbox, PR & Product Marketing Manager, p. +358 50 919 5381, [email protected]

LEHDISTÖMATERIAALIT
:

Xbox One -kuvamateriaalia ladattavissa Xbox Wire -mediapalvelusta http://news.xbox.com/media

XBOX ONE REKKAKIERTUE:

Suomen lanseerauksen kunniaksi elokuussa käynnistynyt Xbox One -rekkakiertue vierailee kolmen kuukauden aikana 16 kaupungissa ja suurimmissa tapahtumissa, mukaan lukien Helsinki, Tampere, Salo, Rauma, Tuuri, Seinäjoki, Rovaniemi, Oulu, Pori, Lahti, Kuopio, Vaasa, Lappeenranta, Hämeenlinna, Jyväskylä ja Turku. Kiertueaikataulu, kellonajat, osoitteet ja lisätiedot http://www.xbox.com/fi-fi/rekkakiertue.

XBOX ONE ILMAISKONSERTTI:

Microsoft juhlistaa Xbox Onen Suomen lanseerauspäivää ilmaiskonsertilla Helsingissä Kampin Narinkkatorilla perjantaina 5.9. klo 17 alkaen. Esiintyjäkaartiin kuuluvat Kasmir, Kim Herold, Justimus, Madcraft, The Tilted Kilt, Musta Barbaari, Karri Koira, Ruudolf, Nost3 ja Protro, Pastorit sekä Matti ja Roinatan. Tilaisuuden juontaa Heikki Paasonen. Lisätietoja http://bit.ly/XboxOneKonsertti.

Xbox One
Xbox One

March 17, 2014

Downloads:
Web

XboxOne_horizontal_rgb
XboxOne_horizontal_rgb

June 08, 2014

Downloads:
Web

Tags: ,