Toivotuin joulupaketti digittää – Windows-laitteet ihastuttavat muotoilullaan ja ominaisuuksillaan

 |   Microsoft News Center

Joulu – yksi vuoden odotetuimmista juhlista lähestyy. Jouluun kuuluu yhdessäoloa ja lä
heisten muistamista. Suomalais
en työn liiton vuoden 2013 Joulututkimukseen vastanneista 62 prosenttia kertoo lahjojen antamisen olevan olennainen osa joulua. Naiset toivovat hemmottelua (43 %), kun miehet puolestaan ilahtuvat elektroniikkalahjoista (25 %). Tänä jouluna
pakettiin kääritään monipuoliset ja tyylikkäät Windows-laitteet. M
icrosoftin laitekavalkadista löytyy loistavat lahjaideat niin äidille, opiskelij
alle, perheelle kuin isovanhemmillekin
.
Ja mikä tärkeintä, ne ilahduttavat pitkään.

Joulun uudet Windows-tabletit, -tietokoneet ja -puhelimet takaavat käyttäjille valinnanvaraa ja helppokäyttöisyyttä hauskuutta unohtamatta. Laajasta valikoimasta jokainen voi valita omaan käyttötarkoitukseensa ja hintaluokkaansa parhaiten sopivan laitteen. Käyttäjä voi olla varma, että kaikki Windows-laitteet toimivat täydellisesti yhteen ja ovat samankaltaisia käyttää.

Sekä kannettavaa tietokonetta että tablettia kaipaavalle sopivat uudenlaiset kannettavat 2-in-1-tietokoneet, jotka muuttuvat nopeasti näppäimistön irrottamalla mukana kulkeviksi keveiksi tableteiksi. Pienet ja edulliset tabletit ovat joulun toinen kuuma lahjavinkki. Näissä pienissä, mutta pippurisissa laitteissa yhdistyy 7-9 tuuman näyttö ja tutut Windows 8.1 -ominaisuudet ja -palvelut.

Uudet Lumiat tarjoavat uudenlaisia ominaisuuksia erityisesti valokuvauksesta kiinnostuneille, ja syyskuussa Suomessa ilmestynyt Xbox One tuo viihteen olohuoneeseen laajemmin kuin koskaan. Kaikkiin laitteisiin on saatavissa satojatuhansia mielenkiintoisia ja viihdyttäviä sovelluksia ja pelejä, joista erityisimpiä ovat universaalit sovellukset, jotka toimivat sekä puhelimissa että tietokoneissa ja -tableteissa – jotkut jopa Xbox Onessa.

Joulun parhaimmat digilahjat

Lumia 735
Lumia 735

October 22, 2014
Lumia 735


on ensimmäinen selfieitä ja Skype-videopuheluja varten luotu älypuhelin. Viiden megapikselin etukameran laajakulmalinssi mahdollistaa omakuvat eli selfiet isollakin poppoolla ja tallentaa entistä enemmän taustaa, ihmisiä ja iloa kuviin. Laadukas etukamera vie myös Skype-puhelut uudelle tasolle kuvan laadun suhteen. Ainutlaatuinen, valmiiksi asennettu, Lumia Selfie-sovellus auttaa kuvien muokkaamisessa ja niiden jakaminen suosittuihin sosiaalisen median palveluihin on helppoa ja nopeaa. 8Gt:n sisäinen muisti on laajennettavissa 128Gt:n microSD-muistikortilla, joten kaikki tarinat mahtuvat mukaan. Selfie-puhelin on myynnissä kirkkaan oranssina, kirkkaan vihreänä, valkoisena ja tumman harmaana. Laitteen suositushinta on 290 euroa.

Lumia 830
Lumia 830

October 22, 2014

Downloads:
WebLumia 830


on edullinen lippulaiva, joka tuo huippuluokan ominaisuudet, tyylikkään muotoilun ja PureView-kameran saataville uuteen hintaluokkaan. Tämä kaikki luonnollisesti höystettynä Microsoftin ensiluokkaisilla palveluilla. Viiden tuuman näyttö ja metallirunko korostavat laitteen laadukasta tuntua. Puhelimessa on 16 gigatavun verran sisäistä muistia, joka on laajennettavissa 128 gigatavuun microSD-muistikortilla. Lisäksi käyttäjä saa 15 gigatavua ilmaista OneDrive-tallennustilaa. Tyylikäs uutuus on saatavilla kirkkaan oranssina, kirkkaan vihreänä, valkoisena ja mustana. Uuden huippu-Lumian suositushinta on 390 euroa.

Surface Pro 3 kuva 1
Surface Pro 3 kuva 1

May 19, 2014

Downloads:
Web

Surface Pro 3 on tabletti, joka korvaa kannettavan tietokoneen. Ohut, tehokas ja tyylikäs laite soveltuu kaikkiin eri käyttötilanteisiin niin työssä kuin vapaa-ajalla. Surface Pro 3:ssa on 12 tuuman ClearType Full HD Plus -näyttö, yhä useampaan asentoon säädettävä seisontatuki, monipuolinen Intel® Core™ -suoritinvalikoima sekä entistä paremmat kamerat, ja painoakin vain 800 grammaa. Surface Pro 3:n mukana tulee täysin uusi alumiininen Surface-kynä, jonka paineherkkyys takaa äärimmäisen tarkan ja kitkattoman, lähes täytekynää vastaavan kirjoitus- ja piirtotuntuman. Erikseen myytävät Surface Pro Type Cover -näppäimistösuoja ja Surface Pro 3 -telakointiasema muuttavat tabletin hetkessä kannettavaksi- tai pöytätietokoneeksi. Laitteen suositushinta on alkaen 819 euroa.

Muita tyylikkäitä ja innovatiivisia Windows-laitteita joulupakettiin:

Acer Aspire Switch 10
Acer Aspire Switch 10

October 22, 2014

Downloads:
Web
Acer


Aspire

Switch


10


on tabletti ja kannettava tietokone yksissä kuorissa. Näyttö irrottautuu hetkessä, jolloin laite muuttuu kevyeksi 10,1 tuuman näytöllä varustetuksi tabletiksi (585 g). Näyttö voidaan kääntää 180 astetta, jolloin laite toimii täydellisenä viihdelaitteena elokuvien katseluun tai työssä pidettäviin esityksiin. Tämän 2-in-1-tietokoneen mukana tulee Office 365 Personal -käyttöoikeus vuodeksi. Lisävarusteena laitteeseen saa myös kynän. Tarjolla on myös 3G-verkkoyhteydellä sekä 11,6 tuuman näytöllä varustetut mallit. Suositushinta alkaen 349 euroa.

ASUS Transformer Book T100TAM
ASUS Transformer Book T100TAM

October 22, 2014

Downloads:
Web

ASUS Transformer Book T100TAM on jo noussut klassikoksi 2-in-1-tietokoneiden sarjassa. Nyt tämä kaunis ja kevyt 10,1 tuuman IPS-näytöllä ja isolla 64 Gt:n muistilla varustettu matkakaveri on uudistunut ja saanut samalla upean metallisen ulkoasun. Sen akussa riittää virtaa koko päiväksi (jopa 11 tuntia). Laitteen mukana tulee Office 365 Personal ja 1 teratavu verkkotallennustilaa, joten se on huippuvalinta myös kouluun. Laitteesta löytyy myös 11,6 tuuman näytöllä varustettu isoveli T200TA. Suositushinta alkaen 399 euroa.

HP Pavilion x2
HP Pavilion x2

October 22, 2014

Downloads:
Web

HP Pavilion x2 on helposti mukana kulkeva ja uskomattoman edullinen kannettava, joka muuntuu hetkessä 10,1 tuuman viihdetabletiksi (590 g). Tämä 2-in-1-tietokone tarjoaa Office 365 Personalin kanssa tuottavuutta koko päiväksi jopa 11 tunnin akunkestollaan. Kirkkaan näytön katselukulmaa on helppo säätää ja sen 1280×800 kuvapisteen tarkkuus riittää hyvin niin työntekoon kuin pelaamiseenkin. Suositushinta 329 euroa.

Acer Iconia Tab W1-810
Acer Iconia Tab W1-810

October 22, 2014

Downloads:
Web

Acer Iconia Tab W1-810 on pieni 8 tuuman näytöllä varustettu uudenlainen edullinen Windows-tabletti, joka sopii monenlaiseen viihdekäyttöön tai vaikkapa kannettavan kumppaniksi. W1:ssa on 32 Gt muistia ja sen kirkkaan IPS-näytön tarkkuus on 1280×800 pistettä, joten sillä onnistuu hyvin myös internetin selaaminen, lukeminen tai pelien pelaaminen. Tabletin mukana tuleva Office 365 Personal mahdollistaa myös sähköpostien Office-liitetiedostojen avaamisen. OneDriven 1 teratavun massiivinen verkkotallennustila auttaa pitämään kaiken hauskan aina saatavilla. Iconia Tab W1 on omiaan koko perheen käyttöön. Suositushinta 149 euroa.

HP Stream X360
HP Stream X360

October 22, 2014

Downloads:
Web

HP Stream X360 on edullinen kannettava tietokone, joka yllättää joustavuudellaan, sillä sen 11,6 tuuman kosketusnäyttö kääntyy täydet 360 astetta jopa laitteen taakse. Sen mukana tulee Office 365 Personal ja 1 teratavu OneDrive-verkkotallennustilaa, joten voit helposti jakaa valokuvia, videoita ja muita tiedostoja. Stream x360 on pirteän värinen ja tyylikäs laite, jonka ottaa mielellään mukaan vaikka luennolle. Teräväpiirtoisen HP TrueVision -verkkokameran avulla onnistuu Skype-videopuhelut vaikka lomamatkalta kotiin. Suositushinta 299 euroa.

Asus Zenbook UX303LN
Asus Zenbook UX303LN

October 22, 2014

Downloads:
Web

Asus Zenbook UX303LN on tehokannettavien aatelia. Sen esteettinen savunvärinen metallikuori huokuu laatua ja tyyliä. 13,3 tuuman QHD+-näytön väritoisto on huippuluokkaa huikealla 3200 x 1800 kuvapisteen tarkkuudella. Kun laitteessa on uusin Windows 8.1 huippunopea Intel Core i7 -prosessori ja modernit grafiikkapiirit, niin tehokkuus on taattua. Laite on uskomattoman ohut ja etureunastaan vain 3 mm paksu. Zenbook UX303LN on vaativan harrastajan tai yrittäjän toivelahja. Hintaluokka 1299 euroa.

Lisää Windows-tietokoneita ja tabletteja löydät osoitteesta www.windows.fi ja laitevalmistajien sivuilta.

Uusien pienten Windows-tietokoneiden mukana tulee Office 365 Personal -käyttöoikeus ja valtava 1 teratavun OneDrive-verkkotallennustila vuodeksi, joka antaa merkittävää lisäarvoa laitehankinnalle (www.office.fi).

Xbox One
Xbox One

October 22, 2014

Downloads:
Web

Xbox One on uuden sukupolven kattavin peli- ja viihdejärjestelmä, joka vie käyttäjän entistä upeampien ja henkilökohtaisempien elämysten maailmaan. Syyskuussa julkaistu Xbox One yhdistää parhaat pelit, verkkomoninpelin, television, elokuvat, musiikin, Skypen, netin sekä upeimmat sovellukset. Uudistunut, entistä kehittyneempi, peliohjain sekä uuden Kinect-sensorin vertaansa vailla oleva näkö-, liike- ja ääniteknologia mahdollistavat uusia ennennäkemättömiä peli- ja viihdekokemuksia olohuoneessa. Jokainen Xbox One peli- ja viihdejärjestelmä sisältää: Xbox One -konsoli 500 gigatavun kiintolevyllä, Blu-ray-soitin ja sisäänrakennettu WLAN-sovitin, yksi langaton Xbox One -ohjain ja 14 päivän ilmainen Xbox Live Gold -kokeilujakso uusille jäsenille. Laitteen suositushinta ilman Kinectiä on 449 euroa, Kinect-sensorilla varustettuna 529 euroa. Kinect-sensori myydään myös erikseen suositushintaan 149 euroa.

Joulun kuumimmat, yksinoikeudelliset Xbox One -pelit:

  • Forza Horizon 2 on autopelien aatelia. Pelissä kilpaillaan kauniissa maisemissa, ja valittavana on yli 200 maailman parasta autoa. Peli tarjoaa vuorokaudenajanvaihtelua sekä näyttäviä sää-, valaistus- ja grafiikkatehosteita.

  • Xbox Fitness on treeniohjelma, joka antaa välitöntä palautetta kunnosta, voimasta ja sykkeestä, joten saat jokaisesta treenistä juuri sopivan. Pääset treenaamaan esimerkiksi Jillian Michaelsin tai Tracy Andersonin johdolla.

  • Kinect Sports Rivals on urheilupeli, jossa pääset todistamaan taitosi muita pelaajia vastaan. Uusi Kinect-tekniikka skannaa pelaajan ja taltioi digitaalisena versiona kilpailemaan mestaruudesta. Mestaruutta voi tavoitella mm. tenniksen, kiipeilyn, tarkkuusammunnan ja keilailun saralla.

  • Halo: The Master Chief Collection Koe Master Chiefin koko tarina nyt ensimmäistä kertaa yhdellä ja samalla konsolilla. Pakettiin sisältyvät uudelleenmasteroitu Halo 2: Anniversary sekä Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 4, uusi Halo: Nightfall -sarja ja pääsy Halo 5: Guardiansin moninpelibetaan.

  • Project Spark on avoimen maailman digitaalinen leikkikenttä, jossa voit rakentaa, pelata ja jakaa mitä tahansa vain pystyt kuvittelemaan. Se on tehokas mutta silti helppokäyttöinen tapa luoda pelattavaksi omia maailmoja, tarinoita ja pelejä. Jaa kaikki luomuksesi dynaamisen yhteisön kanssa ja pelaa muiden pelaajien luomaa sisältöä. Project Spark herättää luomuksesi henkiin ja tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia pelaamiseen. Project Spark on saatavilla maksuttomana latauksena Xbox Onelle ja Windows 8.1:lle, ja voit siirtää edistymisesi ja sisältösi laitealustalta toiselle.

  • Dance Central Spotlight on palkitun Dance Central -sarjan uusin ja puhtaasti tanssiin keskittynyt peli. Tarjolla on enemmän kuvioita jokaiseen kappaleeseen sekä valtava valikoima ostettavia lisäkappaleita. Tanssikuvioita on tarjolla niin aloitteleville kuin kokeneillekin tanssijoille, joten parrasvaloihin voi astua kuka tahansa.

  • Minecraft: Xbox One Edition Rakenna ja käytä mielikuvitustasi! Xbox 360:n suosituin peli Minecraft on nyt saatavana Xbox One -konsolilla. Luo ikioma maailma ja tutki sitä – ainoana rajana on oma mielikuvituksesi. Muista rakentaa suoja ennen yön tuloa, jotta pysyt turvassa hirviöiltä. Pelaa yksin tai enintään 4 pelaajan kanssa jaetulla näytöllä tai 8 pelaajan kanssa online-tilassa.

Kuvat:

Kuvamateriaalia on ladattavissa OneDrive-verkkotallennustilasta osoitteesta: http://1drv.ms/1t50Nzs

Lue myös miten tietotekniikka muuttaa perheiden juhlapyhien viettotapaa: www.microsoft.fi/uutisia

Lisätietoja:

Microsoft Oy

Lumia-älypuhelimet, Tomi Kuuppelomäki, [email protected], 010 7180 34900

Surface Pro 3, Tuomas Hämäläinen, [email protected], 050 486 1433

Windows-kannettavat ja -tabletit, Vesa-Matti Paananen, [email protected], 050 526 0430

Office 365 Personal, Janette Knaapi, [email protected], 050 414 7015

Xbox One, Jarno Kallunki-Mättö, [email protected], 050 919 5381

Microsoft


Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoft Oy:n palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla.
Heinäkuussa 2014 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 86,83 miljardia US dollaria
.

Tags: , , , ,