Microsoft uudistaa Lyncin: Tervetuloa Skype for Business

 |   Microsoft News Center

Microsoft julkisti tänään Skype for Business -palvelun, joka tulee käyttäjien saataville vuoden 2015 alkupuoliskolla. Skype for Business uudistaa yrityskäytössä suositun Lyncin yhdistäen Skypestä tutun ja turvallisen käyttäjäkokemuksen, yritystason tietoturvan sekä Lync-palvelun vaatimustenmukaisuuden ja hallittavuuden.

Skype on helppokäyttöinen palvelu monipuoliseen yhteydenpitoon. Uusi Skype for Business on jälleen Microsoftin voimannäyte entistä yhtenäisemmän teknologian puolesta, jonka tarkoituksena on antaa kaikille käyttäjille takaisin sitä, mitä he kaikista eniten kaipaavat eli aikaa. Uusi palvelu tulee muuttamaan ihmisten yhteydenpidon ylittämällä yritysten ja organisaatioiden rajat – ja jatkossa asiakkaita ja kumppaneita voi tavoittaa entistä helpommin, missä ja milloin vain.

Skype for Business tarjoaa aivan uuden ja helppokäyttöisen käyttäjäkokemuksen, uuden palvelinohjelman sekä uusia päivityksiä Office 365 -palveluun.

Uusi Skype for Business pähkinänkuoressa:

  • Sisältää Skypestä tutut kuvakkeet soittamiseen, videopuheluun ja puhelun päättämiseen

  • Sisältää Skypen oman puheluruudun, jossa käynnissä oleva puhelu näkyy pikkuikkunana, vaikka käyttäjä siirtyisikin toiseen ohjelmaan tai esimerkiksi nettiselaimen uuteen välilehteen

  • Videopuhelut ja Skypen puhelinmuistio antavat mahdollisuuden soittaa kenelle tahansa Skype-kontaktille millä tahansa laitteella

Lisätietoja uudesta Skype for Microsoft -palvelusta löydät Microsoftin Skype Garage -blogista (englanniksi) sekä Microsoftin Office-blogista (englanniksi).

Lisätietoja:

Ari Suominen, tuote- ja ratkaisupäällikkö, Yhdistetty viestintä [email protected] p. +358 50 554 1635


Microsoft


Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoft Oy:n palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Heinäkuussa 2014 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 86,83 miljardia US dollaria.

Tags: