Monikanavainen palvelu integroituu osaksi Microsoftin Dynamics-tuoteperhettä

 |   Microsoft News Center

Asiakaskokemuksen tuloksellinen johtaminen edellyttää palvelua kaikissa niissä kanavissa, missä asiakkaat sitä haluavat. Vuosi sitten Microsoft osti Paraturen, joka kehittää edistyksellisiä asiakas- ja itsepalveluratkaisuja. Tänä keväänä julkaistaan Paraturen uusin versio, joka sisältää joukon uusia toiminnallisuuksia ja integroituu saumattomaksi osaksi Microsoft Dynamics CRM:ää.

Monikanavainen CRM-asiakaspalveluratkaisu sisältää 30 uutta ominaisuutta. Niitä hyödyntämällä yritykset voivat rakentaa oman asiakaspalveluratkaisunsa, jossa asiakasta palvellaan henkilökohtaisesti hänen valitsemassaan kanavassa – itsepalveluun kannustaen ja tarvittaessa myös asiakaspalveluhenkilöstön toimesta. Asiakaspalvelulla on kattava näkyvyys asiakkaiden toimintaan ja mahdollisuudet palvella myös mobiilisti ja sosiaalista mediaa hyödyntäen. Kaikki asiakaspalaute ja -viestintä tallentuu samaan paikkaan ja on sieltä koko organisaation hyödynnettävissä.

Asiakaspalvelu integroituu entistä tiiviimmin osaksi Microsoftin ratkaisuja. Uutta ratkaisukokonaisuutta voidaan käyttää osana Microsoft CRM:ää, mikä helpottaa käyttöä ja nivoo asiakaspalvelun kiinteäksi osaksi asiakaskokemuksen ja myynnin kehittämistä. Kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluratkaisuun voidaan luonnollisesti yhdistää myös muita Microsoft-teknologioita.

Lue lisää uudistetusta Paraturesta: Bob Stuzin blogikirjoitus.

Belinda Gerdt

Business Group Lead

Microsoft Business Solutions

[email protected]

p. 050 350 3864

Belinda Gerdt