ICT-ala yhdisti voimansa Uuden Lastensairaalan puolesta

 |   Microsoft News Center

ICT-img

Microsoft järjesti 21.1.2015 yhdessä Tivin, Ficomin, Tieken, Teknologiateollisuuden ja IAMCP:n eli International Association of Microsoft Channel Partnersin kanssa Helsingin Tavastialla hyväntekeväisyysillan Uuden Lastensairaalan tueksi. Keräys poiki 40.000 euroa lippusitoumuksia tulevan kesän Live Aid -tapahtumaan. ICT-alan yritykset ja työntekijät haastettiin osallistumaan kesän Live Aid-tapahtumaan sitoumuksin, joita lunastettiin illan aikana maagiset 1001 kappaletta 40.000 eurolla.

”Tämä oli hyvä ja energinen startti keräykselle”, toteaa markkinointi- ja liiketoimintajohtaja Anthony Gyursanszky Microsoft Oy:ltä.

Samalla ICT-toimiala haastoi muut toimialat mukaan tempaukseen. Palvelualojen Työnantajat eli Palta otti haasteen vastaan ja jatkaa omien jäsenyritystensä haastamista mukaan. Lisäksi mukana vaikuttamassa ovat Microsoftin lisäksi vaikuttamassa myös monet yritykset ja yhteisöt, kuten esimerkiksi Business Meeting Park, Digia, Dressyyri, IDC Analyze the future, Innofactor, Nevtor, Sininen Meteoriitti, Sulava, Talentum Media ja Visma Services.

Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 järjestetään Olympiastadionilla 6.6.2015. Lavalle nousevat Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa ja Samuli Edelmann. ICT-alan tilaisuudessa paljastettiin myös, että stadionilla tullaan kokemaan ennennäkemätön spektaakkeli kuoroineen ja sinfoniaorkestereineen. Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessa vapaaehtoisvoimin ja 100 prosenttia tapahtuman tuotosta menee Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

Lisätietoja: www.liveaid.fi ja #ICTGOESLIVEAID #ULS2017

Tags: , , ,