Office kaikille: Saatavilla nyt myös Androidille

 |   Microsoft News Center

Microsoftin tavoitteena on tuoda Office kaikkien saataville, myös älypuhelimille ja tableteille. Odotetut Word for Android tablet, Excel for Android Tablet sekä PowerPoint for Android Tablet ovat tänään saatavilla Google Play -kaupasta. Jo aiemmin olemme tuoneet kiitetyn OneNote for Androidin Android-käyttäjille. Käy lataamassa omasi ja tutustu uuteen Office-kokemukseen!

Officen ohella tuomme myös Outlookin iOS- ja Android-laitteille. Julkistimme tänään uuden Outlook of iOS -sovelluksen sekä esikatseluversion uudesta Outlook for Android -sovelluksesta. Uusilla Outlook-sovelluksilla työ- ja kotisähköpostin hallinta on yhtä tehokasta puhelimella ja tabletilla kuin tietokoneella. Omaan käyttöön räätälöitävä Outlook-sovellus sisältää myös kalenterin, joten arjenhallinta helpottuu kun kalenteri kulkee aina mukana. Sovellus toimii erinomaisesti eri sähköpostipalveluiden kanssa, kuten esimerkiksi Office 365:n, Exchangen, Outlook.comin, Yahoo! Mailin ja Gmail:n.

Tämän päivän Office-julkistukset ovat luontevaa jatkumoa aktiiviselle kehitystyölle. Office for iOS on ladattu jo yli 80 miljoonalle iPhonelle ja iPadille. Viime viikolla kerroimme osana Windows 10 -tilaisuutta, että tuomme käyttöjärjestelmälle myös uudet kosketusnäytöille optimoidut Office-sovellukset.

Lue lisää aiheesta ja uusista sovelluksista:

Office Everywhere: More Great News for Office on iOS and Android -blogi

The Office you love is now on your Android tablet -blogi

Iloisin terveisin,

Janette Knaapi

Microsoft Office
[email protected]
Twitter: @JanetteKnaapi
p. +358 50 414 7015

Tags: ,