Microsoft esittelee ohuimman ja keveimmän Surface-tabletin: Surface 3:n

Lehdistötiedote 31.3.2015


Ennakkomyynti 31.3. alkaen

Microsoft esittelee uuden Surface 3 -tabletin. Surface Pro 3:n tavoin myös Surface 3 voi korvata kannettavan tietokoneen, mutta se on Pro-versiota ohuempi, kevyempi ja vieläkin edullisempi. Suorituskykyinen Surface 3 on optimoitu Windowsin ja Officen käyttöä varten, muun muassa pitkän akkukeston ansiosta. Mahdollisuus käyttää kaikkia Windows-sovelluksia sekä monipuolinen kynän käyttö1 muistiinpanojen tekemiseen ja asiakirjojen kommentointiin, tekevät Surface 3 -tabletista erinomaisen ratkaisun opiskelijoille, oppilaitoksille, liikkuvan työn tekijöille ja kenelle tahansa, joka etsii helposti mukana kannettavaa laitetta, jolla saa asiat hoidettua monipuolisesti. Tyylikkääseen ja kevyeen kuoreen on pakattu paljon tehoa ja vastinetta rahalle. Surface 3:n suositushinnat alkavat 619 eurosta.

“Surface 3 tuo ne ominaisuudet, joita asiakkaat arvostavat Surface Pro 3:ssa, entistä useampien ihmisten ulottuville. Surfacen ensiluokkainen design ja tuottavuus ovat nyt saatavissa aiempaa edullisemmassa muodossa”, sanoo Microsoftin Surface-liiketoiminnan johtaja Panos Panay.

“Olemme ottaneet oppia Surface Pro 3:n tekemisestä ja tuoneet siitä syntyneet innovaatiot tähän uusimpaan Surface-tablettiin. Se on kaunis, monipuolinen, tehokas ja tuottava, ja asiakkaamme tulevat pitämään sen tuomista mahdollisuuksista.”

Surface 3

Tuottavuutta ja liikkuvuutta

Uutta neljän ytimen Intel Atom™ x7 -suoritinta3 käyttävä Surface 3 on nopea ja nopeasti reagoiva, ja laitteen akunkesto videotoistossa on yhdellä latauksella jopa 10 tuntia4. Käyttäjät voivat valita tablettinsa erilaisista tallennustila- ja muistikokoonpanoista oman tarpeensa mukaan. Surface Pro 3 -tabletista ovat jo tuttuja kirkas 3:2-kuvasuhteella varustettu ClearType HD Multi Touch -näyttö, joka Surface 3:ssa on 10,8 tuuman kokoinen, Dolby® Audio -stereokaiuttimet sekä tyylikäs ja kestävä magnesiumkuori. Seisontatuen saa taitettua kolmeen eri asentoon, joiden ansiosta Surface 3 -tablettia voi käyttää yhtä hyvin pöydän ääressä, sohvalla tai kädessä. Surface 3 (4G LTE)2 -mallin avulla liikkuvat käyttäjät pääsevät aina internetiin, missä tahansa ovatkin.

Ilmainen päivitys Windows 10:een

Jotta käyttäjät saisivat laitteestaan vielä enemmän irti, Surface 3 – ja Surface 3 (4G LTE) -tableteissa on täysi Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä, joka voidaan päivittää Windows 10:een ilmaiseksi sen tultua saataville.5 Tabletin mukana käyttäjä saa myös yhden vuoden Microsoft Office 365 Personal -käyttöoikeuden6, johon sisältyvät Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote, sekä 1 teratavu tallennustilaa OneDrive-pilvitallennuspalvelusta.7 Laitteen tekniset tiedot löytyvät täältä.

Surface-lisälaitteet

Surface 3 ja Surface 3 (4G LTE) tulevat saataville uusien lisälaitteiden kera.8 Surface 3 Type Cover -suoja on saatavissa useissa eri väreissä. Sen kosketuslevyä ja näppäimistöä on kehitetty edelleen, jotta kirjoittaminen olisi nopeaa ja tarkkaa. Surface-kyniä on neljää väriä – hopeinen, musta, sininen ja punainen. Surface 3-telakointiasema mahdollistaa tabletin liittämisen ulkoiseen näyttöön ja kaikkiin työpöydän laitteisiin nopeasti. Surface 3:ssa on täysikokoinen USB 3.0 -portti, Mini DisplayPort -liitäntä, microSD™-kortinlukija ja Micro USB -latausportti, joten tabletin voi liittää helposti ja nopeasti erilaisiin lisälaitteisiin, ja lataaminen onnistuu myös esimerkiksi Microsoft Lumian Micro USB-laturilla. Surface 3 -näyttösuoja mahdollistaa kosketusnäytön tarkan toiminnan, mutta suojaa näyttöä naarmuilta ja lialta.

Lisätietoa Surface-lisälaitteista löytyy täältä.

Ennakkomyynti ja saatavuus

Surface 3 ja uudet lisälaitteet ovat tilattavissa 31.3.2015 alkaen Microsoft Storesta osoitteesta microsoftstore.fi, sekä lähiaikoina Verkkokauppa.comista, Gigantista, Expertiltä, Ateasta, Businessforumista, Elisalta ja Data-Infosta.

Surface 3 ja siihen kuuluvat lisälaitteet tulevat kauppoihin Suomessa 7.5.2015.

Surface 3 (4G LTE)-version saatavuus vaihtelee markkinoittain, kerromme saatavuudesta lisää tulevien kuukausien aikana.

Lisätietoja:

Tom Toivonen, liiketoimintajohtaja, Microsoft, [email protected], p. 050 342 9998 www.surface.com

Lisätietoja Surface-tableteista löytyy osoitteesta http://www.microsoft.com/surface.

Microsoft
Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoft Oy:n palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on lähes 2 000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Kesäkuussa 2014 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 86,83 miljardia US dollaria. www.microsoft.fi/uutisia

Osa tiedoista koskee julkistusta edeltävää tuotetta, jota saatetaan muuttaa oleellisesti ennen sen kaupallista julkistusta. Microsoft ei anna minkäänlaisia ilmaistuja tai oletettuja takeita tässä annettuihin tietoihin liittyen.

 

1 Surface Pen myynnissä erikseen.

2 Palvelun saatavuus ja suorituskyky riippuvat palveluntarjoajan verkosta. Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi saadaksesi tietoa yhteensopivuudesta, hinnoittelusta, SIM-kortista ja sen aktivoinnista.

3 Intel, Intel Atom ja Intelin logo ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

4 Testi suoritettu Microsoftin toimesta maaliskuussa 2015. Testissä käytetty 128 Gt:n ja 64 Gt:n malleja. Testi sisälsi täyden akun latauksen tyhjennyksen videotoiston aikana. Kaikki asetukset olivat oletusasennossa, paitsi Wi-Fi oli kytketty verkkoon, ja Auto Brightness oli kytketty pois päältä. Akunkesto vaihtelee merkittävästi asetuksista, käytöstä ja muista tekijöistä riippuen.

5 Ilmainen päivitys Windows 10:een tietyille Windows 8.1 -laitteille, jotka päivitetään ensimmäisen vuoden aikana. Lisätietoa ja tarjouksen ehdot julkistetaan lähikuukausien aikana. Lisätietoja: http://www.windows.com/windows10

6 Windows 8.1 Pro-käyttäjillä Office 365 -koekäyttöoikeus.

7Saatavilla Windows 8.1 –käyttöjärjestelmällä varustettuun Surface 3:een, joka on ostettu ennen 31.12.2015, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Office-paketin aktivointi on tehtävä kuuden kuukauden kuluessa Windowsin aktivoinnista.

8 Lisälaitteet myydään erikseen.

Surface Pen - Red Surface Pen - Blue Surface Pen - Black  Surface 3 Type Cover Surface 3 Screen Protector Surface 3 Docking Station Surface 3 Docking Station (2) Surface 3 - kickstand positions Surface 3 - back view with Type Cover

Tags: , , , ,