Microsoft valitsi M-Filesin vuoden ISV-kumppaniksi Suomessa

Microsoft on valinnut ohjelmistoyhtiö M-Files Oy:n Suomessa vuoden ISV-kumppaniksi. Titteli jaettiin Suomessa tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

M-Files

M-Files on valittu Microsoftin ISV-kumppaniksi (independent software vendor, itsenäinen ohjelmistokehittäjä) vuonna 2015. ISV-kumppanit ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan yhä tärkeämmässä asemassa niin asiakasyrityksille kuin Microsoftillekin. Tulevaisuudessa yritykset tulevat entistä enemmän hankkimaan liiketoimintaratkaisuja ja -sovelluksia palveluna. Microsoftille ISV:t ovat elintärkeitä kumppaneita, kun asiakkaiden nykyisiä ja tulevia tarpeita eri toimialoilla, liiketoimintafunktoissa ja maantieteellisillä alueilla täytetään.

”Valintaan vaikutti vahvasti se, että M-Files oli ensimmäisenä suomalaisena kumppanina tarjoamassa tiedonhallintaratkaisuja Microsoft Azure -pilvialustalta. M-Files oli myös ensimmäinen suomalainen kumppani, jonka sovellus oli saatavissa maailmanlaajuisesti Azure Marketplacessa”, perustelee Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Pekka Horo.

Azure (PaaS) -alustaa hyödyntäen M-Files on voinut tarjota asiakkailleen kilpailijoihin nähden nopeampaa käyttöönottoa, parempaa tiedon varmennusta ja enemmän skaalautuvuutta. Microsoft Azure -pohjainen ratkaisu on ollut edesauttamassa M-Filesin voimakasta kasvua ja pilvipohjaiset ratkaisut ovat nopeimmin kasvava osa-alue M-Filesin toiminnassa.

“Haluamme kiittää Microsoftia saamastamme upeasta tunnustuksesta. M-Filesin visiona on muuttaa se, miten maailma hallitsee tietoa. Tiedonhallinnan tuotteidemme ja Microsoft Azure -pilvipalveluiden avulla voimme toteuttaa tätä visiota asiakkaillemme. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 76 %, joka on noin kymmenen kertaa tiedonhallintamarkkinoiden kasvua vauhdikkaampaa”, kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Files tarjoaa yrityksille tiedonhallintaratkaisuja, jotka parantavat ja yksinkertaistavat dokumenttien ja muiden tietojen hallintaa ja lisäävät näin tuottavuutta, tehokkuutta ja yhteensopivuutta. M-Filesin ratkaisut ovat tunnettuja ja arvostettuja niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden parissa. Esimerkiksi tutkimusyhtiö Gartner on yritysten tiedonhallintaa arvioivassa ECM-raportissaan (Enterprise Content Management) useana vuonna noteerannut M-Filesin ratkaisun johtavien joukkoon.

Microsoftin kumppaniohjelmaan kuuluu Suomessa kaikkiaan lähes 2 000 yritystä. Lisätietoja Microsoftin kumppaneista osaamis- ja ratkaisualueittain löytyy PinPoint-kumppanihakupalvelusta.

Lisätietoja

Jari Aromäki, johtaja, asiakas- ja kumppanityytyväisyys, Microsoft Oy, p. 050 597 1375, [email protected]

Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja, M-Files Oy, p. 045 205 3253, [email protected]

Microsoft

Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoft Oy:n palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on lähes 2 000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Kesäkuussa 2014 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 86,83 miljardia US dollaria. www.microsoft.fi/uutisia

M-Files

Kovassa kasvussa oleva suomalainen tiedon- ja laadunhallinnan ohjelmistoja tarjoava M-Files Oy on sijoitettu maailman tunnetuimpien markkinatutkimuslaitosten, Gartnerin ja Forresterin, tuoreissa raporteissa maailman johtavien tiedonhallinnan toimijoiden joukkoon. Tutkimuslaitokset pitävät M-Filesin metatietoihin perustuvaa teknologiaa suurena vahvuutena ja arvioivat metatietojen hyödyntämisen olevan yksi keskeisimmistä tiedonhallinnan tulevaisuuden trendeistä. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, joka perustuu tiedon sisältöön, ei sen sijaintiin. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Filesin asiakkaita ovat muun muassa Ruukki, Gasum, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto kasvoi 76 prosenttia ja henkilöstömäärä 40 prosenttia. Yrityksen tytäryhtiö M-Files Inc. sijaitsee USA:ssa. www.m-files.fi

Tags: ,