Microsoft tarjoaa startupeille 120 000 dollarin edestä Azure-pilvipalveluita per vuosi

Jokainen startup-yritys on ainutlaatuinen. Riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat ja mitä alustaa sekä työkaluja ne käyttävät, on Microsoftin tavoite yksinkertainen: autamme alkuvaiheessa olevia yrityksiä vauhdittamaan innovaatioitaan ja saamaan tuotteensa asiakkaille mahdollisimman nopeasti. Viime kuukausien aikana olemme erityisen tiiviisti kuunnellet startupeja ymmärtääksemme paremmin, mitä ne tarvitsevat menestyäkseen.

Siksi julkistamme nyt BizSpark Plus -ohjelmaamme liittyviä uutisia: 1.7. alkaen tarjoamme maksutta Microsoft Azure -pilvipalveluita 120 000 dollarin (USD) edestä per vuosi valituille startup-yrityksille. Uusi tarjouksemme laajentaa nykyistä BizSpark Plus -ohjelmaa, joka jo nyt tarjoaa maksuttomia ohjelmistoja, kehittäjätyökaluja ja teknistä tukea, open source -yhteensopivan Azure-pilvialustan lisäksi.

Microsoft Azure logo

Uusi ohjelma toteutetaan yhteistyössä yli 150 paikallisen yrityskiihdyttämön ja -hautomon kanssa, 47 eri maassa. Suomessa ohjelmaa edustavat Aalto Entrepreneurship Society ja NewCo Helsinki, jotka tarjoavat markkinoinnillista ja liiketoiminnallista tukea alkuvaiheessa oleville yrityksille.

 

AaltoES logo

 

NewCo Helsinki logo

Olethan yhteydessä yllä mainittuihin paikallisiin kiihdyttämöihin, jos olet kiinnostunut ohjelmaan osallistumisesta, ja tiedustele täyttääkö yrityksesi edellytykset. Lisää ohjelmasta löydät osoitteesta Microsoft.com/startups sekä Steve Guggenheimerin blogista.

Pysythän kuulolla!

Drazen Dodik

Drazen Dodik
Sr. Technical Evangelist
Microsoft Oy
[email protected]
p. 040 1970 505

Tags: , , ,