Ovatko palaverisi vatulointia? – Uusi OPERAmeeting-sovellus Windows 10:lle tulee avuksi

https://youtu.be/bF2o8IulyYo

Tänään konsulttiyhtiö Innotiimi julkisti OPERAmeeting-projektityösovelluksen Windows 10:lle. Sovelluksella projektiryhmä voi työskennellä ja antaa panoksensa joko kasvotusten, virtuaalisesti tai asynkronisesti ilman yhteistä palaveriaikaa. Asynkronisessa työskentelyssä ryhmän jokainen jäsen on tehokkaasti mukana, sillä projektiin voi osallistua jäsennellysti ja dokumentoidusti silloin kun kullekin parhaiten sopii. Projektin vetäjille sovellus tarjoaa helpon tavan kaiken aikaa seurata hankkeen edistymistä ja tuloksia.

OPERAmeeting yhdistyy saumattomasti Office 365-, Skype for Business- ja Microsoft SharePoint-ratkaisuihin.

Innotiimi kehittää yrityksille uusia käytäntöjä ja ratkaisuja, joilla parannetaan innovatiivisuutta, johtamista ja kokouksia. Innotiimin Opera-kokousmenetelmää on sovellettu Suomessa ja ulkomailla jo yli 25 vuotta.

Fujitsu on lisännyt tuottavuutta OPERAmeeting-etätyökaluilla

Fujitsu Finlandilla OPERAmeeting-sovelluksesta on korvaamatonta apua pohjoismaisessa tiimiyhteistyössä. Suuryritystuotteiden myyntitiimi työskentelee kolmessa eri kaupungissa ympäri Eurooppaa, jolloin tehokaan viestinnän merkitys korostuu. Usein on vaikeaa saada ryhmän kaikki jäsenet kokoon edes yhteiseen neuvottelupuheluun. Tämä vaikeuttaa sujuvaa vuorovaikutusta ja yhteistä kehitysideointia. OPERAmeeting-sovellus on tuonut avun tähän haasteeseen. Nyt myyntitiimin kaikki ideat ja ajatukset saadaan talteen, vaikka työskentely tapahtuu asynkronisesti eri aikoina. OPERAmeeting-sovellus on parantanut Fujitsun vasteaikaa ja palvelun laatua asiakkaiden ja kumppaneiden suuntaan.

Windows 10 on oivallinen alusta liiketoimintasovelluksille

Windows 10:n tuotekehityksessä on tiiviisti kuunneltu miljoonia IT-ammattilaisia, jotta Windowsista tulisi kaikkien aikojen paras yritysversio. Ajantasaisella alustalla yritykset voivat suojautua uudenlaisilta kyberhyökkäyksiltä, tarjota työntekijöiden rakastamia käyttökokemuksia ja parantaa jatkuvaa innovointia.

”Innovatiiviset Windows 10 -laitteet, mukaan lukien Hololens ja Surface Hub, tukevat uudenlaista, joustavaa tiimityöskentelyä”, sanoo Microsoftin Windows-liiketoiminasta vastaava Tom Toivonen. ”Lisäksi uudet, universaalit Windows-sovellukset Windows 10:lle tarjoavat johdonmukaisen, kosketuskäytön koko laitevalikoimalle. Windows-kauppa tarjoaa helpon paikan hankkia kaikkiin Windows 10 -laitteisiin maksuttomat ja maksulliset sovellukset. Microsoft auttaa pitämään laitteet turvallisena sertifioimalla kaiken Windows-kaupan sisällön”.

Tutustu uuteen OPERAmeeting-sovellukseen Windows 10:lle Windows-kaupassa.

OPERAmeeting

Tags: , , , ,