Oletko valmis auditointiin tai yrityskauppaan? Windows 10 -sovellus ContractZen auttaa sopimustenhallinnassa

ContractZen

Startup-yritys ContractZen on julkistanut erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten sopimustenhallintaan suunnatun verkkopalvelun ja Windows 10 -sovelluksen. ContractZen-palvelun universaali, kosketusnäytöille tarkoitettu Windows 10 -sovellus tarjoaa yhtenäisen käyttäjäkokemuksen kaikilla erikokoisilla Windows 10 -laitteilla älypuhelimesta ja PC:stä tablettiin ja myös Xboxiin.

ContractZen on uudenlainen helppokäyttöinen pilvipalvelu, jolla pk-yritys hallitsee sopimukset ja erilaiset yhtiöoikeudelliset asiakirjat siten, että liiketoiminnalle tärkeät tiedot ovat oikeiden ihmisten saatavilla ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Samalla yritys on aina valmiina ulkopuolista tarkastusta, esimerkiksi tilintarkastusta, rahoitusta tai yrityskauppaa varten.

ContractZenin toimintoja ovat muun muassa automatisoidut muistutukset, helppo sopimusten tuominen sähköpostitse, tehokas haku, luotettava tietoturva sekä johdon kokousten hallinta.

Palvelu tukeutuu Microsoft Azure -pilvialustaan, mikä takaa skaalautuvuuden liiketoiminnan kasvaessa.

ContractZen osallistuu Microsoft BizSpark Plus -ohjelmaan, jossa kumppanit pääsevät käyttämään Azure-pilvialustaa maksutta. Tämä tuo loppuasiakkaille hyötyä erittäin nopean ja monipuolisemman palvelun myötä.

ContractZen-palvelu on saanut vauhdikkaan lähdön, sillä Visma Solutions Oy kiinnostui siitä ja tulee tarjoamaan uudessa kumppaniohjelmassaan ContractZen-palvelua noin 14 000 pk-yritysasiakkaansa käyttöön. Lue lisää tiedotteesta.

Tutustu palveluun osoitteessa www.contractzen.com ja lataa sovellus Windows-kaupasta.

ContractZen

 

Tags: , , ,