Microsoftin ja Red Hatin uusi yhteistyö tarjoaa avoimuutta, joustavuutta ja valinnanvaraa

Microsoftin pilvialustan avoimuus on näkynyt merkittävästi viime aikoina tehdyissä julkistuksissa ja asiakasesimerkeissä. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on eilen julkistettu Microsoftin ja Red Hatin yhteistyö. Tämän avulla yritysasiakkaille tarjotaan enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta käyttää Red Hat -ohjelmistoja Microsoft Azure -pilvialustalla. Yhteistyöllä pyritään auttamaan yrityksiä hyödyntämään hybridipilviratkaisuja entistä laajemmin.

Yhteistyöllä vastataan yritysten, ohjelmistoyritysten ja sovelluskehittäjien tarpeisiin kehittää, ottaa käyttöön ja hallita Red Hat -sovelluksia niin yksityisessä kuin julkisessa pilvessä:

  • Red Hat -yritysratkaisuja tulee saataville natiivisti Microsoftin Azure alustalta, sisältäen Red Hat Linux Enterprise -palvelimet sekä Red Hat -sovellusalustat. Ensimmäisenä saataville tulee Red Hat Enterprise Linux ja JBoss-sovellusalusta.
  • Integroitu yritystason tuki, ulottuen hybridiympäristöihin. Yhteisissä tiloissa työskentelevät Red Hat- ja Microsoft-tukihenkilöt antavat yrityksille Red Hat -tukipalveluita Microsoft Azure -alustalla. Näin yritykset voivat siirtää Red Hat -ratkaisujaan julkiseen pilveen turvallisin mielin.
  • Microsoft ja Red Hat tarjoavat yhdessä valmiudet .NET-ohjelmistokehitykseen Open Shift- ja Red Hat Enterprise Linux -alustoilla uuden sukupolven sovelluskehityksen mahdollistamiseksi.
  • Alustariippumaton hallinta hybridiratkaisuille. Tähän sisältyy yhteentoimivuus Red Hat CloudFormsin, Microsoft Azuren ja System Center Virtual Machine Managerin välillä. Tämä helpottaa Red Hat Enterprise Linuxin hallinnointia sekä Hyper-V:llä että Microsoft Azurella. Ensimmäisenä on tulossa kyvykkyys hallita Azure-työkuormia Red Hat CloudForms hallintaratkaisuin.

Lue lisää Official Microsoft Blogista, Red Hat -blogista sekä lehdistötiedotteesta (englanniksi).

Tags: , ,