Microsoft julkaisi merkittäviä ratkaisuja liiketoiminnan modernisointiin

 |   Tomi Ertovaara

Yhtiö julkaisi uusia premium-luokan Office 365 -ratkaisuja, Dynamics CRM 2016:n, ja esitteli PowerApps-sovelluspalvelun.

Microsoft esitteli vuotuisessa Convergence EMEA -tapahtumassa useita innovaatioita, joiden avulla yritykset voivat menestyä mobiili- ja pilvivetoisessa maailmassa. Office 365:n uudet ominaisuudet sisältävät täydellisen Skype for Business -kokous- ja puheratkaisun. Samassa yhteydessä kerrottiin myös asiakkuudenhallintaratkaisu Dynamics CRM 2016:n maailmanlaajuisesta saatavuudesta ja esiteltiin PowerApps-sovelluspalvelu, jonka avulla yritykset, tietohallinto ja kehittäjät voivat luoda uusia liiketoimintasovelluksia kaikille laitteille. Esitellyt ratkaisut tukevat liiketoiminnan digitaalista transformaatiota, ja tarjoavat täysin uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön.

”Pysyäkseen kiivaasti etenevän muutoksen tahdissa yritykset etsivät teknologiasta keinoja vauhdittaa omaa digitaalista transformaatiotaan”, sanoi Convergencessä puhunut Microsoftin markkinointijohtaja Chris Capossela. ”Microsoft voi auttaa yrityksiä tässä transformaatiossa tarjoamalla yksilöille ja organisaatioille innovatiivisia ratkaisuja, jotka päästävät työntekijöiden tuottavuuden ja potentiaalin valloilleen, kannustavat täysin uudenlaisiin yhteistyön tapoihin ja lisäävät järjestelmien ja prosessien älykkyyttä.”

Uudet Office 365 Enterprise -ominaisuudet

Office 365:n uudet ominaisuudet ovat saatavilla tästä päivästä lähtien. Uudet toiminnot modernisoivat yritysten kokoukset ja puhelut, ja tuovat lisää älyä ja turvallisuutta palvelun käyttöön. Kyseessä on merkittävin Enterprise-tason palvelujulkistus Office 365:n historiassa. Uusia toimintoja ovat:

  • Täydellinen Skype for Business -kokous- ja puheratkaisu. Office 365:n asiakkailla on puheluille, neuvotteluille, videokuvalle ja tiedon jakamiselle yksi alusta, joka integroituu päivittäin käytettäviin Office-sovelluksiin. Uusia ominaisuuksia ovat kokouslähetys (Skype Meeting Broadcast), Skype for Business -kokouksiin osallistuminen puhelimella (PSTN Conferencing), pilvipohjainen puhelunhallinta (Cloud PBX) ja Skype for Business -puhelut julkiseen puhelinverkkoon (PSTN Calling). Viimeinen palveluista ei ole toistaiseksi saatavilla Suomessa.
  • Analytiikka ja datan visualisointi. Delven analytiikka (Delve Analytics) tarjoaa käyttäjille rikkaita, interaktiivisia kojelautanäkymiä siihen, minkä tyyppisiin työtehtäviin heidän aikansa todellisuudessa kuluu, keiden kanssa he viestivät ja tekevät yhteistyötä. Tämä auttaa työntekijöitä keskittymään tärkeimpiin tehtäviinsä ja yhteistyötahoihinsa.
  • Kehittyneet tietoturvaominaisuudet. Customers Lockbox antaa asiakkaille täydelliset mahdollisuudet kontrolloida pääsyä omaan Office 365 -dataan, mikäli Microsoftin tekninen tuki tarvitsee luvan palvelun käyttöön. Näitä tilanteita tulee erittäin harvoin. Office 365:n edistyksellinen eDiscovery-palvelu (Advanced eDiscovery) hyödyntää koneoppimista ja tekstianalytiikkaa, ja vähentää suurien tietomassojen hallintaan liittyviä kustannuksia ja riskejä.

Uusi premium-luokan Office 365 E5 -palvelupaketti sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet sekä PowerBI-analytiikkatyökalun ja kehittyneen tietoturvauhkilta suojauksen (Advanced Threat Protection).

Dynamics CRM 2016 on nyt yleisesti saatavilla

Microsoft Dynamics CRM 2016 on tästä päivästä lähtien yleisesti saatavilla sekä pilvi- että palvelinasennuksena. Kaikkien aikojen kattavin asiakkuudenhallintaratkaisu sisältää parannuksia älykkyyteen, mobiliteettiin ja palveluun, sekä merkittäviä tuottavuutta parantavia ominaisuuksia.

Data ja älykkyys ovat kriittisiä tekijöitä seuraavan sukupolven asiakkuudenhallinnassa, ja CRM 2016 tarjoaakin myynnille, markkinoinnille ja asiakaspalvelulle välineitä nopeampaan päätöksentekoon ja toimintaan. Uusista preview-ominaisuuksista mainittakoon älykkäät ja personoidut tuotesuositukset myynnille. Vastaavasti tietoa rikastavat artikkelisuositukset tehostavat asiakaspalvelutilanteiden hoitamista. Dynamics CRM 2016 tarjoaa myös mahdollisuuden täysin uusien tehtävälähtöisten mobiilisovellusten luomiseen.

Esittelyssä PowerApps-sovelluspalvelu

Microsoft esitteli uuden PowerApps-sovelluspalvelun, jolla yritykset voivat luoda omia liiketoimintasovelluksia muutamassa minuutissa. PowerAppsin preview-versio auttaa yrityksiä tekemään kaikenlaisia työntekijöille suunnattuja sovelluksia, yksinkertaisista työntekijäkyselyistä pitkäkestoisiin tehtäväkriittisiin sovelluksiin, joilla käyttäjät saavat yhteyden liiketoimintajärjestelmiin ja eniten käytettyihin pilvipalveluihin kaikilla laitteilla.

Lisätietoja

Harri Mikkanen, tuotemarkkinointipäällikkö, Microsoft, harri.mikkanen@microsoft.com, p. 050 554 1618

Jani Savolainen, liiketoimintajohtaja, Microsoft Dynamics, jani.savolainen@microsoft.com, p. 050 330 6509

Microsoft

Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftOy

Tags: , , ,