Quantum Break julkaistiin – saatavilla nyt Xbox Onelle ja Windows 10:lle

 |   Jaakko Koivisto

Kotimaisen Remedy Entertainmentin ja Microsoftin yhdessä julkaisema toimintaspektaakkeli Quantum Break on nyt saatavilla Xbox One -pelikonsolille ja Windows 10 -tietokoneille. Xbox One -version voi hankkia Xbox Kaupasta ja jälleenmyyjiltä. Windows 10 -version puolestaan voi ostaa ja ladata Windows Storesta.

160405_QuantumBreak

Elokuvallinen toimintapeli Quantum Break on Alan Waken ja Max Paynen tekijöiden taidonnäyte, jossa yhdistyvät pelaaminen ja tv-sarja. Remedyn tavaramerkit eli vahva tarinankerronta, ikimuistoiset henkilöhahmot ja dramaattiset juonenkäänteet antavat vuosia työn alla olleelle pelille vahvan leiman.

Remedy Entertainment järjestää pelin julkistuksen tiimoilta Quantum Break Twitch -livestreamin, jossa on mahdollisuus kuulla lisää pelin kehitystiimiläisiltä. Mukana mm. Remedyn luova johtaja Sami ”Sam Lake” Järvi.

Pelikriitikoilta on tullut Quantum Breakista ylistäviä lausuntoja:

– ”Quantum Break on loppuun asti hiottu kokonaisuus, jossa kekseliäs tarina ja hiottu, tyylikäs toiminta kulkevat käsi kädessä.” – V2.fi

–  “Remedy teki sen taas. Kaikin puolin mahtava pelikokemus, jossa toimivat sekä toiminta että tarina.” – IGN Finland

–   ”Hauska ja koukuttava toimintaseikkailu.” – Daily Star

Päähenkilöä Jack Joycea näyttelee X-Men-elokuvista tuttu Shawn Ashmore. Hänen vastustajanaan nähdään Aidan Gillenin näyttelemä Paul Serene. Lost-sarjan tähti Dominic Monaghan puolestaan esittää Jackin nerokasta William-veljeä.

Xbox One -versioissa Quantum Breakin mukana tulee Alan Wake Xbox 360:lle, sekä molemmat lisäsisältöpaketit, The Signal ja The Writer. Niitä voi pelata Xbox Onella taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta.

Lisätietoja pelistä www.xbox.com/quantumbreak.

 

 

Tags: , ,