Moderni järjestö – pilviratkaisulla uudenlaista tuottavuutta

 |   Jaakko Koivisto

Järjestöt ympäri maailman työskentelevät nykyajan haastavimpien aiheiden ja ongelmien parissa. Useiden järjestöjen kykyä tarttua näihin haasteisiin rajoittaa tiukka budjetti ja siten rajatut resurssit, työvoima ja teknologia. Nyt Microsoft on tuonut pilviratkaisunsa ilmaiseksi käyttöön järjestöille ja säätiöille, jotta ne voivat tehostaa toimintaansa ja työnsä vaikuttavuutta.

Samalla kun pilviratkaisut tulevat yhä helpommin saataville ja niiden käyttömahdollisuudet laajenevat, kasvaa myös niiden potentiaali palvella ihmisiä ja organisaatioita. Järjestöt, jotka työskentelevät kaikkia meitä koskettavien tärkeiden aiheiden parissa, voivat pilvialustojen avulla toimia yhä tehokkaammin ja laajemmin saavuttaakseen tavoitteensa. Microsoftin skaalautuva ja luotettava pilvialusta tukee näiden tavoitteiden saavuttamista.

Modernien järjestöjen pilviratkaisut rakentuvat viiden pilarin varaan:

 1. Vuorovaikutus
 • Kommunikointi ja työskentely reaaliajassa samanaikaisesti sisäisten yksikköjen ja kenttähenkilökunnan kanssa sekä yhteydenpito lahjoittajiin, vapaaehtoisiin ja sidosryhmiin
 1. Liikkuvuus
 • Pääsy käsiksi tietoihin ja tärkeisiin tiedostoihin niin kentällä kuin toimistossa
 • Työntekijät voivat työskennellä milloin ja missä vain, millä tahansa laitteella.
 1. Älykkyys
 • Syvien ja pitkäaikaisten suhteiden kehittäminen lahjoittajiin, jäseniin ja vapaaehtoisiin
 • Näkemysten ja ideoiden läpiviennin sekä päätöksenteon tehostaminen keräämällä ja jakamalla tietoa
 1. Luottamus
 • Kerättyjen tietojen turvallisuuden, yksityisyyden ja sääntöjenmukaisen käytön takaaminen
 • Globaalissa yhteiskunnassa käytettävän digitaalisen toimintaympäristön tulee olla luotettava ja aina saavutettavissa.
 1. Tehokkuus
 • Kulujen vähentäminen ja työskentelyn tehostaminen hyödyntämällä joustavia pilviratkaisuja
 • Siirtyminen pilviratkaisujen käyttäjäksi omassa tahdissa hyödyntäen nykyisiä IT-toimintoja ja tarvittaessa skaalaedut.

Microsoft on tehnyt miljardin dollarin arvoisen sitoumuksen tuoda pilviratkaisut yhteisen hyvän tuottajille – public cloud for public good. Ilmaiset pilviratkaisut järjestöille ja säätiöille ovat jälleen askel eteenpäin kohti tätä sitoumusta. Tarjoamamme kokonaisuus sisältää nyt Office 365, Dynamics CRM, Enterprise Mobility, Power BI ja Microsoft Azure -palvelut. Microsoftin pilviratkaisut tarjoavat järjestöille ja säätiöille modernin käyttäjäkokemuksen ja samalla turvallisen ja kustannustehokkaan tavan toimia.

Moderni kansalaisjärjestö -päivä Microsoft Talolla

Microsoft järjestää yhdessä TechSoup Suomen ja Onregon kanssa Moderni kansalaisjärjestö -päivän, jossa esitellään pilviratkaisujen, kuten Azuren tarjoamia mahdollisuuksia. Päivä järjestetään 21. marraskuuta klo 12 alkaen Microsoft Talolla (Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo). Tapahtumaan voi ilmoittautua tästä linkistä.

Lisätietoja:

Microsoft Azure tarjoaa järjestöille mahdollisuuden valjastaa Microsoftin datakeskusten voima käyttöönsä erilaisten toiminnallisuuksien ja skenaarioiden kautta. Esimerkiksi globaali Partners in Health -järjestö, joka tarjoaa terveydenhuoltoa köyhille ja hädänalaisille ihmisille ja pyrkii parantamaan ihmisten terveyttä ympäri maailman, on saavuttanut kustannussäästöjä ja tehostanut toimintaansa Azuren avulla.

 

Lue esimerkkejä muista Azurea hyödyntävistä järjestöistä täältä.

Tutustu koko tarjontaan ja hae tuotteita käyttöösi tästä linkistä.

 

Satu Huotari, Government Affairs consultant, Microsoft
[email protected], p. +358 40 688 5269

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,