Microsoft esitteli Surface Studion ja Windows 10 Creators Update -päivityksen

 |   Jaakko Koivisto

Uusi Surface Studio -all-in-one-tietokone muuntaa työpöydän luovan työn keskukseksi; Creators Update -päivitys tuo Windows 10:een uusia luovuuden ulottuvuuksia ja pelikokemuksia sekä nostaa ihmiset käyttöjärjestelmän keskiöön.

Microsoft on tänään kertonut laajasta visiostaan mahdollistaa uudenlainen luovuus Creators Update -päivityksellä, joka tulee kaikkiin yli 400 miljoonaan Windows 10 -laitteeseen. Lisäksi Microsoft on esitellyt uusia Windows 10 -laitteita, kuten Surface Studion, Surface Dialin ja entistä tehokkaammaan Surface Bookin.

  • Surface Studio edustaa uutta tuotekategoriaa. Tämä Surface-tuoteperheeseen kuuluva tietokone muuntautuu työasemasta tehokkaaksi digitaaliseksi alustaksi, joka tuo luovaan työhön uuden, luonnollisen ulottuvuuden. Laitteessa on kaikkien aikojen ohuin LCD-näyttö.
  • Windows 10 Creators Update tulee ilmaisena päivityksenä kaikkiin Windows 10 -laitteisiin vuoden 2017 alussa. Creators Update -päivitys mahdollistaa 3D- ja yhdistetyn todellisuuden (mixed reality) sisältöjen luomisen, jakamisen ja kokemisen. Päivityksen avulla myös yhteydenpito läheisiin ihmisiin helpottuu ja kuka tahansa pelaamisesta innostunut voi striimata omia pelejään helposti.
  • Windows 10 Creators Update -päivitys on tehokkain ja edullisin tapa kokea yhdistetty todellisuus. Microsoft ilmoitti, että HP, Lenovo, Dell, Acer ja ASUS toimittavat ensimmäiset yhdistettyyn todellisuuteen kykenevät VR-laitteet Creators Update -päivityksen kanssa ensi vuonna. Microsoft julkaisi myös uuden tavan tuoda ideat eloon Paint 3D:n avulla.
  • Microsoft julkaisi myös entistä tehokkaamman Surface Bookin. Performance Basen avulla luokkansa tehokkaimmasta kannettavasta tuli entistäkin tehokkaampi. Kolme uutta Surface Book -mallia sisältävät kuudennen sukupolven Intel® Core™ i7 -prosessorit ja yli tuplasti enemmän grafiikkaprosessointitehoa kuin alkuperäinen Surface Book.
  • Surface Dial on uusi luoviin prosesseihin suunniteltu lisälaite. Se kytkeytyy Windows 10:een ja mahdollistaa Surfacen kanssa nopeamman ja intuitiivisemman tavan vierittää, zoomata ja navigoida.
  • Pelaamisen suosio on lisääntynyt räjähdysmäisesti niin katselukokemuksena kuin urheilunakin. Windows 10 Creators Update -päivitys mahdollistaa kaikille pelaajille helpon tavan luoda ja nauttia pelistriimauksesta ja räätälöidyistä aSports-turnauksista maailman nopeimmassa ja luotettavimmassa monipeliverkossa, Xbox Livessä*.
  • Windows Insiders -ohjelmaan kuuluvat voivat tutustua Windows 10 Creators Update -päivitykseen ohjelman kautta (https://insider.Windows.com). 3D, yhdistetty todellisuus kaikille, in-game-lähetykset ja MyPeople-toiminnot ovat osa uusia elämyksiä, jotka tulevat tarjolle Windows 10 Creators Update -päivityksessä vuoden 2017 alkupuolella.

*Verkkonopeus: Sitoutumaton IHS Markit -tutkimus kesäkuu/heinäkuu 2016. Testattu Xbox Onella  ja Playstation 4:llä viiden myydyimmän vastuksenhakua tukevan pelin kautta. Tulokset voivat vaihdella, ei hyväksyntää. Lue lisää xbox.com/betternetwork

Lue lisää julkistuksista:

Microsoftin globaali tiedote kokonaisuudessaan

Microsoftin  blogit:

Windows Experience blog -uutiskooste
Introducing 3D for everyone -blogi
10 things we announced today -blogi
Office updates coming to Windows 10 -blogi
Microsoft Event Hub -tapahtumasivu

Lisätietoja:
Vesa-Matti Paananen, johtaja, digitalisaatio, [email protected], p. 050-5260430

Tags: , ,